""
""

POTVRĐENO: Zvezda dovodi američkog plejmejkera iz Poljske (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.12.15. | 11:22

Bivši košarkaš Budućnosti će biti novo pojačanje crveno-belih

Amerikanac odlazi, Amerikanac dolazi! Crvena zvezda dobija pojačanje u vidu američkog plejmejkera Džej-Ar Rejnoldsa koji će zameniti Markusa VilijamsaRejnolds je danas raskinuo ugovor sa poljskim evroligašem Zjelonom Gorom koja je u saopštenju povtrdila da se igrač seli u Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

Džej-Ar Rejnolds je poznat ljubiteljim košarke na ovim prostorima pošto je prethodnu sezonu proveo u Budućnosti iz Podgorice, posle čega se priključio poljskom evroligašu. Ipak, sezona u Zjelonoj gori se nije baš proslavio. Imao je često probleme sa povredama, pa je u Evroligi prosečno beležio 21 minuta na parketu. Za to vreme je uspeo da upiše 4,8 poena, 2,5 asistencija po utakmici. 

Novo Zvezdino pojačanje ima 31 godinu, a u karijeri je promenio veliki broj evropskih klubova, a najviše se zadržavao u francuskim i italijanskim klubovima. Igrao je i u Izraelu, a najbolju rolu je imao u Budućnosti prethodne sezone. U Podgorici je igrao više na poziciji beka šutera i tada je beležio najbolji prosek u karijeri pošto je po meču u Jadranskoj ligi ubacivao 13,1 poena. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaEvroligaDžej Ar RejnoldsFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara