""
""

Potvrda iz Humske: Hoćemo Krasića, nadamo se dogovoru! Sutra sve poznato za Devića i Lekovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.08.15. | 13:45

„Svi oni su naše velike želje“, kaže direktor Miloš Vazura

Danas i sutra, a kad u ponedeljak otkuca ponoć završava se prelazni rok na teritoriji Srbije. To praktično znači da Parni valjak, ali i svi ostali klubovi, ulazi u ciljnu ravninu kad je reč o jurnjavi za pojačanjima, a kako sad stvari stoje velike su šanse da srpski prvak 1. septembar doček sa četvoricom novih fudbalera.

Među njima je najatraktivnije ima Miloša Krasića, koji bi trebalo da dođe na jednogodišnju pozajmicu iz Fenerbahčea, uz napomenu da bi turski klub zadržao obavezu da mu reguliše platu.
Tačno je da hoćemo Krasića, ali nije to još tako blizu. Nadamo se da ćemo se, ipak, dogovoriti“, poručio je u izjavi za Informer Miloš Vazura, generalni direktor kluba iz Humske 1, dok se s druge strane, menadžer nekadašnjeg srpskog reprezentativca, Dejan Joksimović, u poruci za B92 drugačije gleda na stvari. „Dogovor nije postignut, nije ni blizu onoga što pišu novine. Tek sam stigao iz Španije, video sam šta se pojavilo, jedino ako je nešto urađeno bez mene, ali sumnjam u to”.

Izabrane vesti

Eventualni Krasićev angažman definitivno neće biti jedini koji crno-beli planiraju da ozvaniče tokom ponedeljka, jer su se dogovorili sa vezistom Hapoela iz Akre Branislavom Jovanovićem, na pomolu je saradnja u vidu pozajmice Nikole Lekovića iz poljske Lehije, a još je aktuelna mogućnost da napad crno-belih predvodi iskusni Marko Dević.
Odmakli su pregovori sa Nikolom Lekovićem, Markom Devićem i Branislavom Jovanovićem. Sva trojica su naše velike želje i očekujemo da će tokom sutrašnjeg dana sve da se zna“, dopunio je Miloš Vazura.

Na kraju, izvesno je da Partizan želi još jednog štopera, pošto se Fabrisio Dornelas nije proslavio. Kontakt je uspostavljen sa Slobodanom Rajkovićem, koji je bez kluba posle isteka ugovora sa Hamburgom, međutim...
Što se tiče Rajkovića, on hoće u neki veći klub od Partizana“, zaključio je direktor Partizana i opovrgao informacije da bi crno-beli mogli da raskinu pozajmicu sa brazilskim štoperom Fabrisiom.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaprelazni rok 2015FK PartizanNikola LekovićMiloš VazuraMiloš KrasićMarko DevićBranislav Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara