""
""

Potvrda iz reprezentacije: Srbija hoće Svilara na Mundijalu u Rusiji!

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.10.17. | 15:21

Nema vremena za gubljenje, mladi golman Benfike je u planovima za seniorsku reprezentaciju

Srbija ima ozbiljne planove sa supertalentovanim golmanom Miletom Svilarom. Najozbiljnije moguće jer u reprezentaciji Srbije žele da vide Svilara kao član ekipe na Mundijalu u Rusiji!

Izabrane vesti

To je u razgovoru sa portugalske medije potvrdio član stručnog štaba Zoran Filipović.
„Zanima nas Svilar. On je golman za budućnost, ali i za sadašnjost. Veoma je talentovan i mislimo da bi bio bio pojačanje za našu reprezentaciju. Ako nastavi ovako da napreduje, može da bude opcija za Mundijal u Rusiji. Veoma je mlad, ali i Vitor Baija je bio kada je stao na gol. Nameravam da dođem u Portugaliju i da razgovaram sa njim. Već smo pričali sa Benfikom i sada ubeđujemo njega. Znamo da nemamo vremena za gubljenje“, rekao je Filipović portugalskim medijima.

Svilar je pre nekoliko golmana postao najmlađi golman u istoriji Lige šampiona kada je stao na gol Benfike protiv Mančester Junajteda. Važi za jednog od najvećih svetskih talenata u svom uzrastu. On je sin našeg bivšeg golmana Ratka Svilara. Rođen je u belgijskom Antverpenu, odrastao je u Belgiji, prošao kroz sve mlađe reprezentativne selekcije Belgije, ali je u poslednje vreme došlo do zahlađenja odnosa na relaciji sa nekim ljudima koji vode belgijski fudbal.

Mladi golman razmišlja o promeni nacionalnog tima, a Srbija ima šansu da ga ukrade Belgijancima i dboje golmana za budućnost. 

(FOTO: Action images)


tagovi

BenfikaMile Svilarfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalZoran Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara