""
""

Potvrđeno: Premijer liga na Sportklubu do 2019.

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.16. | 20:51

Zadržana prava na prenose mečeva Čempionšipa, FA kupa i nižih liga

Obogatili su je Pep Gvardiola, Žoze Murinjo i Antonio Konte. Došli su Zlatan Ibrahimović, Henrik Mhitarijan, čeka se Pol Pogba. A već imamo zvezde u Arsenalu, jednom i drugom Mančesteru, Čelsiju. Tu je, naravno, Lester koji nije mnogo menjao kadar, pa uvek opasni Totenhem...

Svi oni i naredne sezone na - TV Sportklub.

Izabrane vesti

Jedna od najboljih sportskih televizija na prostoru Balkana potvrdila je da će i u takmičarskoj 2016/2017 prenositi mečeve Premijer lige. Štaviše, da će zahvaljujući ugovoru o pravima ta privilegija trajati do leta 2019.
„Najavili smo vam da će avgust biti vreme radosti za sve ljubitelje Sportkluba i od prvog dana krećemo u ispunjenje tog obećanja. Sa izuzetnim zadovoljstvom saopštavamo da ćete i u naredne tri sezone Premijer ligu Engleske pratiti ekskluzivno na Sportklubu“, potvrdio je glavni i odgovorni urednik Nemanja Simeunović.

Sezonu u Engleskoj, tradicionano, otvara meč Komjuniti šilda, a 7. avgusta od 17 časova na Vembliju sastaće se Lester i Mančester junajted, uz direktan prenost na TV Sportklub 1. Šest dana kasnije počinje Premijer liga, a osim prenosa njenih mečeva, snimaka i pregleda kola, pomenuta televizija je zadržala pravo da na svojim kanalima emituje i mečeve Čempionšipa, FA kupa, kao i Lige 1 i Lige 2.

Ljubitelji ostrvskog fudbala, spremite se za još jednu uzbudljivu sezonu.

(FOTO: Action images)


tagovi

TV prenosiSportklubPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara