"Miloš Veselinović"
"Miloš Veselinović"

Povratak jednog od najtalentovanijih srpskih trenera - Voždovac pronašao zamenu za Stolicu

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.12.17. | 22:03

Samo još da se utanače detalji saradnje

Miloš VeselinovićTaman što je stvorio prepoznatljiv stil igre i oformio ekipu kadru da se porva za Evropu Ilija Stolica je izgubio strpljenje. Nije mogao više da trpi sve mane srpskog fudbala, pa je rešio da ode na zaslužen na odmor. Voždovac je ostao bez trenera, ali prema informacijama MOZZART Sporta uprava kluba brzo je reagovala i fotelju šefa struke namenila još jednom veoma perspektivnom srpskom treneru - Milošu Veselinoviću.

U stručnim krugovima se o kvalitetima 38-godišnjeg trenera odavno priča u superlativu, iako u javnosti on i nije toliko poznato lice s obzirom da je karijeru gradio u Radničkom iz Obrenovca, pa drugoligašu Inđiji, zatim i Radniku i Javoru, nažalost klubovima koji baš i nisu u centru pažnje srpskih ljubitelja fudbala.

Izabrane vesti

Ali…

U Radničkom su, baš dok je trener bio Veselinović, inostrane angažmane pronašli Radosav Petrović, Filip Đuričić i Alen Stevanović, tamo su proigrali i Darko Bjedov, Jovan Stojanović i Stefan Dražić, Radnik je u debitantskoj sezoni u Superligi uveo u plej of, a Javor napustio dok je bio šesti na tabeli. Zov Vladimira Ivića da mu se u svojstvu pomoćnika pridruži u PAOK-u bio je previše atraktivan da bi se odbio.

Sada bi ipak mogao da usledi povratak u srpski fudbal. Veselinović je, kako nezvanično saznajemo, prvi i jedini kandidat za klupu Voždovca i dogovor je vrlo blizu, mada nisu još svi detalji utanačeni. Iz Crne Gore nam stiži i informacije da je Veselinović bio u krugu ili bolje reći moru kandidata za klupu Budućnosti.

Đetići su se raspitivali i za dojučerašnjeg trenera Zmajeva Stolicu, ali je valjda svima jasno da se šanse da ga i dovedu u Podgoricu mere promilima. I - ne, ne zbog Partizana.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Miloš VeselinovićSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara