""
""

Poznat sastav za Italijane - mnogo smo jaki!

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.11.15. | 12:10

Šansa za napadački tandem iz omladinske selekcije i Pantovića iz Bajerna, vraćeni A reprezentativci, fali samo Andrija Živković

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić za predstojeće utakmice protiv Italije i Slovenije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope pozvao je Miloša Pantovića iz Bajerna, kao i tandem iz omladinske reprezentacije Luka Jović - Ivan Šaponjić.

Izabrane vesti

Ujedno, iz A tima su za ovu priliku vraćeni Predrag Rajković i Sergej Milinković Savić, dok će izostati povređeni Andrija Živković.

KOMPLETAN SPISAK

Golmani: Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Stefan Čupić (OFK Beograd), Boris Radunović (Atalanta). Odbrana: Milan Gajić (Bordo), Aleksandar Filipović (Jagodina), Darko Lazić (Anži), Miloš Veljković (Totenhem), Srđan Babić (Sosijedad), Vukašin Jovanović (Crvena zvezda), Bojan Nastić (Vojvodina), Nemanja Antonov (Grashopers). Sredina terena: Saša Zdjelar (Olimpijakos), Nemanja Maksimović (Astana), Marko Grujić (Crvena zvezda), Saša Lukić (Partizan), Miloš Pantović (Bajern), Sergej Milinković Savić (Lacio), Andrija Luković (PSV), Srđan Plavšić (Crvena zvezda). Napad: Luka Jović (Crvena zvezda), Ivan Šaponjić (Partizan), Ognjen Ožegović (Vojvodina), Aleksandar Čavrić (Arhus).

Srbija će dočekati Italiju 13. novembra u Novom Sadu, a četiri dana kasnije gostuje Sloveniji. Na tabeli naše grupe čak četiri tima imaju po devet bodova i na deobi su prve pozicije i to su Italija, Srbija, Republika Irska (utakmica više) i Slovenija (dve utakmice više). Na petom mestu je Andora sa tri boda, a na poslednjem, šestom - Litvanija koja nije osvojila ni bod.  

Direktan plasman na Evropski šampionat 2017. obezbediće devet prvoplasiranih selekcija, plus domaćin Poljska, a spreostala dva mesta popuniće se posle plej-ofa u koji će prolaz imati četiri najbolja drugoplasirana tima iz pomenutih devet kvalifikacionih grupa.

(foto: starsport)


tagovi

Tomislav SivićSrbijareprezentativni fudbalkvalifikacije za ep u21EP U21

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara