""
""

Prandeli pobegao iz Valensije

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.12.16. | 17:18

Italijanski trener posle samo tri meseca odlučio da napusti Mestalju

Kad pre? Ćezare Prandeli podneo je ostavku na mesto trenera španske Valensije samo tri meseca po dolasku na funkciju. Ugledna Kadena Ser javila je da su menadžeri italijanskog stručnjaka već stigli na Mestalju kako bi sa predstavnicima Valensije utanačili sve finansijske detalje oko prevremenog prekida saradnje.

Izabrane vesti

Slepi miševi trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli sa 12 osvojenih bodova. Isti broj bodova sakupila je i ekipa Sportinga iz Hihona.

Superdeporte, tradicionalno dobro upućen u dešavanja u Valensiji, objavio je da je Prandelijeva ostavka neopoziva i da se Italijan odlučio na takav potez jer mu se sve “smučilo“.

Prandeli je nezadovoljan igračkim kadrom i navodno je razočaran time što predsednik Piter Lim nije ispunio obećanja. Trener je tražio da u prelaznom roku na Mestalju dođu četvorica ili petorica igrača nešto iskusnijih, odnosno starijih od 25 godina.

Prandeli je letos po dolasku u Valensiju sa španskim klubom potpisao ugovor na dve godine. U karijeri je još trenirao Leče, Veronu, Veneciju, Parmu, Romu, Fiorentinu, reprezentaciju Italije i Galatasaraj.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaPrimeraĆezare Prandeli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara