""
""

Prazni džepovi: Valbuena ostao bez 568.800 evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.10.15. | 17:48

Viši sud u Marselju odbio je zahtev omalenog veziste da mu bivši klub isplati traženu sumu, a fudbaler Liona mora da plati Olimpiku 3.000 evra na ime odštete

Viši sud u Marselju odbio je zahtev nekadašnjeg prvotimca Olimpika Matjea Valbuene da mu slavni klub isplati 568.800 evra obeštećenja, nakon nesporazuma sa bivšim agentom Kristofom Uetoom.

Izabrane vesti

Podsetimo, omaleni fudbaler je tužio Olimpik sudu za spomenutu svotu, ali je sud odlučio da nije bilo “očigledne proceduralne greške”. I ne samo što fudbaler Liona ostaje bez tražene svote, već je sada u obavezi i da plati Marselju 3.000 evra, zbog navodnog blaćenja kluba.

Valbuena je podsetio da je imao usmeni dogovor sa predsednikom Olimpika Vensanom Labrunom u trenutku kada je prelazio u Dinamo iz Moskve, a po tom sporazumu trebao je da spomenutu svotu podeli sa svojim menadžerom. 

Marselj je uvek demantovao da išta duguje menadžeru Uetou i Valbueni, iako je sporazum potpisan između tri strane imao u sebi odluku da je Olimpik dužan da im isplati 568.800 evra, ako se transfer u Dinamo realizuje pre 30. juna 2014. godine. 

Kako je Valbuena postao član moskovskog kluba tek početkom avgusta, jasno je da sporazum ne važi.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

FOTO: Action Images        


tagovi

Vensan LabrunMarseljOlimpik LionMatje ValbuenaDinamo Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara