"Adnan Januzaj"
"Adnan Januzaj"

Pre tri godine ucenjivao Junajted, sada i defitivno shvatio: Old Traford je za njega zatvorena knjiga

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.16. | 09:58

Adnan Januzaj na pragu selidbe u Seriju A. Mančester nudi pozajmicu, on je rešen da ide

Adnan JanuzajKad se pojavio Engleska je brujala o tom novom klincu. Uprava je bila na mukama. Morala je da mu produži ugovor i ponudi bolje uslove, jer baš u to vreme Pol Pogba je počeo da briljira u Torinu. Navijači su se zabrinuli da će klubu iz Mančestera pobeći još jedan biser. Adnan Januzaj i njegovo okruženje to su na vreme primetili, pa su prilikom pregovora mogli i da ucenjuju klub tražeći sve veće i veće ustupke. Sve dok nisu došli na vrh liste najplaćenijih mladih igrača planete...

I onda je krenuo slobodan pad.

Izabrane vesti

Adnan Januzaj ovog leta bi trebalo da i definitivno raskrsti sa Mančester junajtedom, iako engleski klub želi da ga zadrži na “uzici“, a pritom se ratosilja njegove plate slanjem na pozajmicu. Januzaj nije raspoložen za takav angažman, već želi da okrene poptuno novi list i u potpunosti se fokusira na novi klub. Sudeći prema poslednjim informacijama - italijanski.

Kako prenosi Tutomerkato kao najozbiljniji kandidati ističu se Fjorentina i Milan.

Podsetimo, nakon dolaska Žozea Murinja na klupu Crvenih đavola, Januzaju je saopšteno da se na njega neće računati u narednoj sezoni. Pored italijanskih klubova, interesovanje za Januzaja, pokazao je i Sanderlend, čiji je šef stručnog štaba Dejvid Mojes i lansirao Belgijanca u prvi tim tokom trenerske ere na Old Trafordu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMilanletnji prelazni rok 2016ItalijaFjorentinaEvropaAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara