"Dragoljub Vukadinović"
"Dragoljub Vukadinović"

Predsednik Metalca: Jesam Partizanovac, ali svima je jasno da ovaj tim Zvezde nema kvalitet

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.07.15. | 08:47

Samo u Srbiji...

Dragoljub Vukadinović

Možemo samo da zamislimo koliko bi, samo primera radi, na funkciji predsednika Svonsija potrajao čovek koji javno kaže da navija za Mančester junajted. Ali nit je Srbija Engleska, nit je Metalac Premijerliga, pa prvi čovek Gornjomilanovčana Dragoljub Vukadinović i ne pokušava da sakrije navijačku opredeljenost. Uostalom, bio je član Upravnog odbora Partizana. I očigledno u srcu ostao crno-beo.

Izabrane vesti

Stoga je verovatno posebno zadovoljan što je njegova nova ljubav u nedeljenom meču drugog kola prvenstva otkinula dva boda Partizanovom večitom rivalu Crvenoj zvezdi. U kratkom intervjuu za tabloid Alo Vukadinović otvoreno komentariše zbivanja na terenu. Verovano i previše otvoreno s obzirom na to da je ipak po funkciji predsednik Metalca, a ne navijač Partizana.
"Metalac je bio bolji. Moram da pohvalim ponašanje igrača obe ekipe, iako je utakmica igrana pod tenzijom. Ja sam partizanovac, ali svakom je jasno da je ovaj tim Zvezde vrlo tanak i da nema kvalitet", rekao je Vukadinović za Alo.

Vukadinović se osvrnuo i na incident ispred svlačionica, odnosno to što redari nisu dozvolili Zvezdinom golmanu Predragu Rajkoviću da se podrži saigrače. Prvi čovek Metalca kaže da nije tačno da je umalo došlo do fizičkog sukoba.
"Procedura je bila takva da lica koja nisu bila u protokolu za utakmicu, kao i ona koja nisu službena lica, nisu mogla da ulaze u svlačionicu. Naši redari su samo poštovali proceduru, a redar nije taj koji odlučuje. Uostalom, zašto bi on uopšte morao da zna ko je Zvezdin golman Rajković?", zapitao se Vukadinović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMetalacDragoljub VukadinovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara