""
""

Prekinut meč Zvezde i Šahtjora. Crveno-beli vodili 2:0 na poluvremenu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.02.13. | 15:07

Strelci za Beograđane Mihajlović i Kadu. Drugi deo meča nije odigran zbog velikog nevremena

Utakmica između Crvene zvezde i Šahtjora B na pripremama u Antaliji prekinuta je na poluvremenu zbog jake kiše i vetra! Crveno-beli su posle prvih 45. minuta stekli prednost od 2:0, a golove su postigli Stefan Mihajlović u 16. i Kadu u 28. minutu.

Iako su iz tabora i jednog i drugog tima pokušavali da nađu zajednički jezik sa ljudima iz hotela razgovori nisu urodili plodom, pa drugo poluvreme nije odigrano. I na svim ostalim terenima ovog hotelskog kompleksa susreti su prekinuti.

Izabrane vesti

Razlog je taj što je procena organizatora da bi nastavak meča upropastio travnatu podlogu.

U odnosu na jučerašnji duel sa danskim Esbjergom trener crveno-belih Aleksandar Janković odlučio se za potpuno drugi tim. Na golu je bio Vesić, tandem bekova Vešović i Reljić, a središnjici odbrane Mikić i Krneta. U veznom redu meč su počeli Mijailović i Garido, kao zadnji vezni, po desnom krilu dejstvovao je Dimitrijević, a po levom Milunović. Iza nasjisturenijeg Stefana Mihajlovića bio je Kadu.

Među rezervistima Šahtjora nije bilo poznatih imena. Utakmicu su počeli: Vansinski, Voronjin, Guncarovski, Rosanov, Kravčenko, Ivaniščevič, Bagrasarov, Skoblok, Iluk, Bolbat i Lukanjuk.

Crvena zvezda je od prvog minuta delovala konkretnije i agresivnije. Ukrajinci su uglavnom pokušavali dugim loptama, koje su Mikić i Krneta lako skidali. 

Prvi gol 'pao' je posle odlične akcije Vešovića i Kadua. Njih dvojica izigrali su odbranu Šahtjora, Brazilac lepo centrirao, a mladi Stefan Mihajlović pogodio glavom i nastavio golgetersku seriju. 

Najbolji strelac crveno-belih na priprema potpuno se oslobodio i to je bilo primetno. Kada god je imao priliku šutirao je što je trener Janković pozdravljao. Takođe, i Garido je delovao dosta bolje.

U 28. minutu Zvezda je duplirala prednost pomalao neočekivano, pošto je ritam potpuno opao nakon prvog gola. Bio je korner, Dimitrijević odigrao do Kadua, a ovaj sa roglja šesnaesterca lepo gađao i pogodio mrežu golmana Vansinskog.

Mladi tim Šahtjora possle drugog primljenog gola pokušao je ozbiljnije da krene napred, ali velikij šansi nije bilo. S druge strane, zabeležen je još jedan pokušaj Mihajlovića, i to makazicama, međutim, lopta je posle ovog atraktivnog pokušaja završila pored gola.

Do kraja priprema u Antaliji Zvezdi su preostala još dva kontrolna meča. U nedelju protiv rumunskog Petrolula i u ponedeljak protiv amaterskog tima Salcburga.


tagovi

Antalija 2013FK Crvena zvezdaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara