"Neven Subotić"
"Neven Subotić"

Premijerligaški poziv za Nevena Subotića

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.18. | 12:11

Pita Hadersfild

Neven SubotićNema ko ga nije pominjao ovog januara. Štutgart, Keln, HSV, pa i Sent Etjen, svi su oni pitali za zdravlje Nevena Subotića. Ali tek sada na stolu je ponuda koja će ga možda ubediti da napusti Dortmund. Jer Hadersfild je ponudio transfer kakav je Subotiću dugo izmicao - transfer u Premijer ligu.

Dok je bio na vrhuncu i pod dirigentskom palicom Jirgena Klopa gazio i po Nemačkoj i po Evropi Subotić je bio jedan od igrača koji se najčešće pominjao na ostrvu. Arsenal je bio ozbiljno zainteresovan, ali nekako se sve odugovlačilo, a onda su došle i te povrede i nekadašnji reprezentativac Srbije nikada nije zaigrao u Engleskoj.

Izabrane vesti

Ali to ne znači da neće. Hadersfild se javio i čega Subotićevu odluku. Borusija verovatno neće praviti prevelike problem, a Subotića bi na “Džon Smit” sačekao David Vagner, šef struke Terijera i Klopov venčani kum. Što će reći da nije on slučajno zagrizao za Nevena.

Bild doduše piše da se Hadersfild dosta kasno uključio u trku. Sent Etjen je već u poodmaklim pregovorima. Ali nije ni izbliza tako atraktivan kao Premijer liga, iako je kao klub sigurno veći od Hadersfilda.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaNeven SubotićNemackaHadersfild TaunEvropaEngleskaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara