""
""

Preokret u 60 sekundi - Lion brzopotezno sabio Bešiktaš, Fabrisio se obrukao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.04.17. | 23:42

Velika glupost golmana Bešiktaša

Bešiktaševi navijači napravili su velike probleme pre utakmice na gostovanju Lionu u okviru četvrtfinala Lige Evrope zbog čega je utakmica kasnila, a potom se fudbalerima sve to vratilo na terenu. Vodili su do 83. minuta, a onda je usledio blickrig - Toliso je pogodio u 83. minutu, a nepun minut kasnije Morel je iskoristio katastrofalnu grešku Fabrisija i doneo pobedu Lionu od 2:1.

Tako su Lavovi došli do solidnog rezultata pred revanš koji će se igrati u Istanbulu. Imaće priliku da se plasiraju u polufinale drugog po snazi evropskog takmičenja. A bili su izgubljeni sve do pred sam kraj utakmice.

Izabrane vesti

Rajan Babel je u 15. minutu u koordinaciji sa Taliskom nasankao čitavu odbranu Liona. Bio je to slobodan udarac gde je lukavstvo izbilo na površinu, a posledicu je osetila mreža domaćeg sastava. Pas po zemlji, Babel pred golom Lopesa, lagana egzekucija.

Inače, očekivan je atmoski, napadački fudbal, viđen je dobar fudbal sa prilično mnogo šansi. Pogotovo u drugom poluvremenu kada je Lion pokušavao svim silama da dođe do izjednačenja.

U poslednjih 25 minuta gol gostiju je visio u vazduhu, a Aleksandre Lakazet je propustio nekoliko šansi, od kojih se posebno izdvaja jedna u kojoj je prošao golmana Fabrija. Ali, začudo, nije pogodio. Samo spoljni deo mreže. 

Pritiskao je Lion i posle toga i to mu se isplatilo. Prvo je Toliso doneo izjednačenje na sedam minuta pre kraja, a potom je golman Bešiktaša Fabrisio početnički poklonio gol igrajući se ispred svog gola što opasni Lion nije ostavio nekažnjeno.

Na ovom nivou, tako nešto ne sme da se radi. Ni pod tačkom razno. Mora da bude kažnjeno. I ovoga puta jeste.

Revanš utakmica između ovih timova na programu je 20. aprila.

LIGA EVROPE – ČETVRTFINALE – PRVI MEČEVI

Ajaks - Šalke 2:0 (1:0)
/Klasen 23pen, 53/

Anderleht - Mančester Junajted 1:1 (0:1)
/Dendonker 86 - Mhitarjan 37/

Selta - Genk 3:2 (3:1)
/Sisto 15, Aspas 18, Guideti 39 - Boetijus 10, Bufel 36/

Lion - Bešiktaš 2:1 (0:1)
/Toliso 83, Morel 85 - Babel 15/

(FOTO: Action images)


tagovi

BesiktasEvropaFrancuskaKorentin TolisoLiga EvropeOlimpik LionTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara