"Adem Ljajić"
"Adem Ljajić"

Prijateljski mečevi: Adam Marušić u prvom timu Lacija - gol i penal! Efektni Ljajić, igrao Lijanko (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.07.17. | 22:23

Nebesko-plavi i Torino ubedljivi u nedeljnim proverama

Adem LjajićAdam Marušić se polako, ali sigurno uklapa u sistem Lacija. Nagoveštava da bi mogao da ima značajnu ulogu u ekipi Simonea Inzagija naredne sezone. Nebesko-plavi su u nedelju odigrali kontrolni meč sa nižerazrednim Top 11 Radio klubom, slavili 9:1, uz zapaženu partiju crnogorskog reprezentativca pristiglog iz Ostendea.

Marušić je dao gol i izborio jedanaesterac, koji Ćiro Imobile nije iskoriostio, ali činjenica da ga je Inzagi stavio u ekipu koja je iznela veći deo minule sezone sugeriše da bi za njega moglo da bude mesta na Olimpiku.

Izabrane vesti

Inzagi je u prvom poluvremenu na teren poslao sledeće igrače: Strakoša, Valas, De Fraj, Hud, Basta, Milinković Savić, Luis Alberto, Lulić, Marušić, Felipe Anderson, Imobile. U drugom delu igrali su: Vargić, Bastos, Luiz Felipe, Kreco, Patrik, Murđa, Oikonomidis, Lombardi, Đorđević, Rosi, Palombi.

Valja napomenuti da je srpski internacionalac Filip Đorđević, takođe, dao jedan gol za Lacio, dva su delo Imobilea, a po jedan su postigli još Lulić, Felipe Anderson, Palobmi, Lombardi i Bastos.

Uspešan u još jednoj proveri bio je i Torino, našeg stručnjaka Siniše Mihajlovića. Bikovi su u Bormiju, gde se trenutno nalaze na pripremama, savladali nižerazredni Kazateserogoredo (5:0), uz vrlo lep pogodak Adema Ljajića.

Mihajlović je na teren poslao dva tima po 45 minuta. U prvom su igrali:  Sirigu, De Silvestri, Rosetini, Bonifazi, Avelar, Baseli, Akva, Falke, Ljajić, Boje, Beloti. A u drugom: Ičaco, Zapakosta, Lijanko, Moreti, Molinaro, Valdifjori, Obi, Aramu, Gustafson, Roseti, De Luka.

Mladi srpski reprezentativci Vanja Milinković Savić i Saša Lukić nije bili u kombinaciji za meč. Osim Ljajića, golove su postigli Beloti, Falke, Aramu i Zapakosta.

 


tagovi

TorinoSerija APrijateljske utakmiceLacioItalijaFilip ĐorđevićEvropaAdem LjajićAdam Marušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara