"u nedelju na Velodrom stiže Bordo"
"u nedelju na Velodrom stiže Bordo"

Protesti u Marselju: Bombama na Olimpikov trening centar zbog ostanka Mičela

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.04.16. | 13:05

Biće pakleno u nedelju na Velodromu

u nedelju na Velodrom stiže BordoZačaran krug na Velodromu! Navijači hoće novu upravu, spremna je i Margarita Luj-Drejfus da proda, ali problem je što nema kupca. A rezultati trpe. Olimpik već osam kola ne zna za pobedu u Ligi 1, odgovor Luj-Drejfusove je - podrška za trenera Mičela! Navijači su protiv što su danas i demonstrirali bacivši na trening centar kluba iz Marselja dve bombe napravljene od đubriva.

Bombe su odjeknule tokom jutrošnjeg treninga ekipe. Naravno, bile su niske razorne moći, jer namera nije bila da se iko povredi, već da se upravi pošalje jasan signal. Trening je posle detonacija normalno nastavljen, iako je na kratko bio prekida dok su ljudi pokušavali da shvate o čemu je reč.

Izabrane vesti

Postalo je vrlo očigledno kada su dvojica huligana na skuterima odjurila uz nekoliko uvreda obezbeđenju. Još pre toga je na samom trening centru bio razvijen transparent sa upozorenjem za vlasnicu kluba Luj-Drejfusovu i predsednika Vensana Labruna. Obezbeđenje ga je ubrzo skinulo.

U nedelju Olimpik na Velodromu dočekuje Bordo. Francuski mediji pišu da je rukovodstvo kluba već zatražilo sastanak sa vođama navijača kako bi smirili tenziju. Odlazak Mičela pre kraja sezone možda nije najjeftinija opcija, ali je svakako najsigurnija.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vensan LabrunMarseljnavijačiMičelMargarita Luj DrejfusLiga 1huliganiFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara