""
""

Prštalo u Morači: Kuzmićevo posterizovanje Šehovića, Mitroviću spuštena rampa i Rejnolds akrobata (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.03.17. | 21:27

Tvrd i paklen duel u Podgorici, ali dosta kvalitetnih poteza

Strašan dvoboj vode košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti u podgoričkoj Morači. Tvrd i napet meč, sa malim brojem poena s tim što, pomalo kontradiktorno, ima dosta kvalitetnih poteza. 

Izabrane vesti

Imala je publika u domu Budućnosti čak da vidi - strašna zakucavanja, velike blokade, akrobatske pozicije... A ono što je na prvi pogled najviše odmah upalo u oko jeste monstruozno kucanje Ognjena Kuzmića

Zvezdin centar odlično se oslobodio Zorana Nikolića, a onda loptu zakucao u koš preko Suada Šehovića i stavio ga na „poster“.

Ipak, više kvalitetnih poteza imali su košarkaši Budućnosti. Pre svega tu je Nikolićeva blokada na Luki Mitroviću. Mada, u trenutku je delovalo kao da je bio faul nad Zvezdinim kapitenom, što se može videti i na naslovnoj fotografiji. Ali, blokada je upisana dugajliji iz Budućnosti.

Tokom utakmice jedan akrobatski potez imao je Džej Ar Rejnolds, Aleksa Ilić je imao jedno zakucavanje iz drugog plana i strašnu blokadu nad Čarlsom Dženkinsom, dok je i Stefan Jović uspeo da upiše blokadu već u prvom delu meča. 

(FOTO: Via ABA liga / Budućnost VOLI)


tagovi

Ognjen KuzmićLuka MitrovićJadranska ligaDžej Ar RejnoldsFK Crvena zvezdaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara