Pruski juriš na Lote, za keca koji doziva

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.08.18. | 15:20

Minster ima snagu, ali i bivšeg fudbalera gostujućeg tima Kevina Rodrigeza Piresa, koji stari klub naziva simpatičnom provincijskom ekipom

Lote je trenutno najlošiji u nemačkoj Drajti. Poslednji su na tabeli i u seriji od osam ligaških utakmica bez pobede, pa im neće biti nimalo prijatno na gostovanju timu koji ih redovno tuče. Lote protiv Minstera ima još jednu brigu, i to s imenom i prezimenom, a njegovo ime je Kevin Rodrigrez Pires! Njegovo predznanje o Loteu iz više mandata, od kojih je poslednji okončan u julu, večeras bi mogao u značajnoj meri da pomogne Minsteru.
“To su različiti svetovi. Lote je jednostavno provincijski klub, iako je veoma simpatičan. Minster je potpuno druga dimenzija. Skoro svaki fudbalski nemački navijač zna Prusiju, odnosno klub sa dugom tradicijom. To ume da šarmira”, kaže novajlija u dresu Minstera, koga prenosi Bild, i naglašava da održava kontakte sa bivšim saigračima, ali da su oni u ovom momentu poprilično ograničeni zbog nastupajućeg duela.

A sada, da pređemo sa fudbalske teorije na kladioničku praksu. Poslednje četiri utakmice ovih rivala na svom terenu Minster je rešio u svoju korist, a pojačanje keca golovima nije taktika koju treba zanemariti, budući da je domaćin na poslednjih osam utakmica igrao 3+. Na isto toliko uzastopnih utakmica domaćina, došlo je i GG, pa vi sada vidite.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 3122 NEM 3 Munster - Lotte kmb 1&3+ 2,20
Ukupna kvota2,20

Nemačka 3 - 4. kolo

19.00: (1,55) Minster (3,90) Lote (5,60)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters/Action Images


tagovi

nemačka 3sportsko klađenjebet analizaMinsterLote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara