""
""

Marko Nikolić prvi pik Parnog valjka!

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.16. | 00:55

Nije, međutim, jedini čije ime figurira kod čelnika kluba iz Humske. Tu su još trojica potencijalnih povratnika u Partizan, ali sa znantno manjim šansama...

Poraz Partizana u Kruševcu značio je odlazak Ivana Tomića sa klupe, a kako saznaje MOZZART Sport, prvi “pik“ uprave za upražnjenu funkciju je Marko Nikolić! Mladi stručnjak tako bi mogao da se vrati u klub koji je vodio u periodu od kraja 2013. do proleća 2015. godine.

Izabrane vesti

Nikolić se nedavno, doduše neformalno, video sa sportskim direktorom Partizana Ivicom Ilievim, a prema našim saznanjima, za povratak Nikolića je i većina prvotimaca, pogotovo oni igrači sa kojima je sarađivao u prvom mandatu u Humskoj. Pored toga, tu je i Miroslav Radović koji je sa Nikolićem radio prošle sezone u ljubljanskoj Olimpiji.

Takođe, mlađi deo svlačionice je od starijih kolega slušao o taktici i disciplini u igri, dve stvari koje su karakterisale Partizan pod Nikolićevim vođstvom.

On i klub iz Humske se nisu baš rastali u ljubavi u martu prošle godine, Partizan mu je čak ostao i dužan novac na ime raskida saradnje, ali je to u međuvremenu regulisano.

Nikolić, međutim, nije i jedini trener koji se u ovom trenutku dovodi u vezu sa Partizanom. Pominje se Vladimir Vermezović, ali pitanje je kako bi bio dočekan u javnosti, pogotovo jer je i sam 2013. rekao da se ne bi treći put vraćao na klupu kluba.

Kao potencijalni kandidati, ali pitanje sa koliko realnim šansama da dođu na klupu, figuriraju i imena još dvojice bivših trenera Partizana, Vuka Rašovića i Zorana Milinkovića.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: Starsport)


tagovi

Zoran MilinkovićVuk RašovićVladimir VermezovićSuperligaSrbijaFK PartizanMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara