""
""

Prvi put je sam otišao, sada je dobio otkaz: Đokić više nije trener Metalca

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.05.16. | 14:44

Drugi put u istoj sezoni mladi trener napušta kormilo valjevskog kluba

Poraz od FMP-a, u prvom kolu košarkaške Superlige Srbije, skupo je koštao sjajnog trenera Metalca Vladu Đokića koji je dobio otkaz u Valjevu. Đokića smo pokušavali da dobijemo, ali se nije javljao na telefon, međutim, za lokalne medije poručio je da je trenerski poziv takav.
"Ne ljutim se ni na koga, Metalcu želim sve najbolje, a sve će se vrteti oko uzvratne utakmice u Železniku. Nadam se da ću naći novi klub gde ću se i dalje baviti pozivom koji volim", rekao je Đokić.

Izabrane vesti

Podsetimo, Đokić je početkom sezone u Jadranskoj ligi napustio klupu valjevskog tima i to posle ubedljivog poraza kod kuće od Igokee (74:56). Ali tada je ipak odlučio da se posle samo četiri dana vrati na mesto šefa struke.

Centar Metalca Nemanja Todorović za Mozzart Sport kaže da se ekipa maksimalno spremala za duel sa FMP-om.
"Sve smo učinili da se što bolje spremimo za prvi meč, šta da se radi, poraženi smo. Nadam se da možemo napraviti brejk u Beogradu, ni razlika nije velika", podvlači Todorović. 

Sledeći rival je Crvena zvezda. Da li se tu može očekivati neko iznenađenje?
"Zvezda je prejaka, ali trudićemo se da odigramo što je moguće bolje. Pobedu moramo da ostvarimo protiv Tamiša i potom protiv izabranika Slobodana Klipe. Moramo verovati u uspeh", zaključio je javljanje za naš portal Todorović.

Crvena zvezda i Metalac igraju u četvrtak od 19 sati, a Metalac će voditi Dragan Gale Simeunović.

Piše: Đurđe Mečanin.
(Djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)

 

tagovi

Vladimir ĐokićMetalac ValjevoJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara