Prvi put od penzionisanja Olimpiko kliče Totiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.11.18. | 18:52

Princ Rima će uoči utakmice sa Real Madridom u Ligi šampiona biti primljen u Kuću slavnih

Roma i Rim su spremni za spektakl 27. novembra. Tog dana od 20.55 biće ugošćen Real Madrid u utakmici petog kola grupne faze Lige šampiona, ali 55 minuta ranije kreće još značajniji događaj za svakog navijača Vučice. Tada će se na terenu prvi put od 28. maja 2017. godine, kada je zvanično otišao u penziju, na terenu pojaviti Frančesko Toti!

Biće to početak ceremonije prijema legendarnog Princa Rima u Kuću slavnih kluba iz Večnog grada. Tada će Toti dobiti poseban dres koji je dodeljen svim dosadašnjim najznačajnijim klupskim članovima.

Izabrane vesti

Ovo će naravno predstavljati samo formalni deo, s obzirom da je Toti već bio deo Kuće slavnih i kao jedini aktivni igrač učestvovao u prethodnim izborima.

Inače, Romina Kuća slavnih osvnovana je 2012. godine kao deo inicijative pokrenute na 85. rođendan Vučice i do sada se u njoj nalazi 28 imena. Između ostalih tu su i Karlo Anćeloti, Rudi Feler, Gabrijel Batistuta, Kafu, Aldair, Đuzepe Đanini, Bruno Konti, Roberto Pruco, Paulo Roberto Falkao, Vinćenco Montela, Damjano Tomazi, Vensan Kandela...

Do sada se su se izbori vršili u takozvanim "Klasama", Toti je jedini član "Klase 2017".

Foto: Screen shot


tagovi

Frančesko Toti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara