""
""

PSŽ u šoku! Orije ne može na utakmicu sa Arsenalom

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.11.16. | 16:14

Britanske vlasti odbile da izdaju vizu fudbaleru iz Obale Slonovače dan pre okršaja u Ligi šampiona

Skandal u Ligi šampiona! Defanzivac Pari Sen Žermena Serž Orije ne može da uđe na teritoriju Velike Britanije uoči sutrašnje utakmice protiv Arsenala u Londonu.

Izabrane vesti

Francuski šampion objavio je danas da 23-godišnjem fudbaleru iz Obale Slonovače nije odobrena viza za ulazak u Englesku zbog presude i kazne koja mu je izrečena u septembru posle napada na policajca, na koju se žalio u međuvremenu.
„Iznenadna odluka britanskih vlasti uticala je na činjenicu da Orijeu nije dozvoljeno da optutuje sa ekipom u London na utakmicu protiv Arsenala. Iznenađeni smo ovom odlukom koja će naneti nenadoknadivu štetu integritetu Lige šampiona“, saopštili su iz Pariza.

MOZZART KVOTE Arsenal - PSŽ: 1 (2,20), X (3,35), 2 (3,35)

Sveci takođe ističu da su britanske vlasti prvobitno dale vizu Orijeu, ali je ona 16. novembra naprasno poništena. PSŽ se žalio na ovu odluku tvrdeći da se i fudbaler žalio na kaznu na koju je osuđen i da presuda u Francuskoj nije postala pravosnažna.
„Klub je nekoliko puta tražio da se Orijeu izda viza jer se postupak u slučaju krivičnog dela koje je počinio još vodi, a kako pretpostavka o nevinosti kaže da je optuženi nevin dok se ne dokaže suprotno jasno je da je istina na našoj strani. Žalimo iskreno što za britanske vlasti prezumpcija nevinosti ne važi“, zaključuju čelnici PSŽ-a.

Sveci su posebno ljuti jer su o odluci obavešteni tek danas u 14 časova, samo dan pre utakmice, iako su proteklih šest dana proveli u pokušajima da obezbede vizu za Serža Orijea. Dakle, PSŽ bez beka stiže na Emirate.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalLiga šampionaPari Sen ŽermenSerž Orije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara