Pustite nas da uživamo sa njim

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.19. | 09:43

U Londonu veličaju način na koji se Aron Remzi ophodi prema dresu u kojem će igrati još samo dva meseca

Aron Remzi je rešio da se oduži Arsenalu. Od trenutka kada je odlični vezista potpisao za Juventus, za čiji će dres zadužiti ovog leta kao slobodan igrač, fantastični Velšanin kao da je rešio da svo svoje fudbalsko umeće i znanje do kraja sezone posveti isključivo Tobdžijama i njihovim navijačima.

Sinoć protiv Napolija bio je veliki lider ovog tima, pokazavši svima na Emirejtsu šta će im nededostajati u narednoj sezoni. Arsenal je uhvatio na prepad goste iz Napulja, bio glavni za stvaranje pritiskal na protivnički vezni red, a njegov pogodak uz 14. minutu naterao je sastav Karla Anćelotija na kapitulaciju.

Izabrane vesti

Oduševljenje njegovom igrom i zalaganjem, nisu krili domaći navijači, ali ni Unaj Emeri. Mnogi bi u Remzijevom slučaju odlučili da sačuvaju noge za sledeću sezonu, ali u njegovom slučaju nije tako. Rešio je da odigra najbolje sada na rastanku.
"Neverovatno! Mislim da on želi uradi nešto posebno sa nama. On jednostavno oseća Arsenal. Ovde, pred našim navijačima, on pruža svoje najbolje igre, ne radi ništa individualno, razmišlja o kolektivu. Želim da uživamo u ovom trenutku sa njim. Želim da uradim nešto važno u ovom trenutku sa njim. Njegov fokus je sada veoma veliki, on razmišlja samo o Arsenalu", u dahu je sa mnogo oduševljenja govorio španski strateg.

Arsenal je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici ostvario više nego povoljan rezultat (2:0), koji će biti vrlo teško nadoknaditi u revanšu, ali daleko od toga da neko sme da otpiše Napoli u revanšu, jer je to potpuno drugačiji tim kada igra kod kuće.
"U drugom poluvremenu je bilo drugačije, jer su više pritiskali i imali veći posed. Znamo da su njihovi nastupi kod kuće obično jaki. Moramo da budemo konkurentni, moramo da budemo jaki u našem mentalitetu da pokušamo da napravimo istu situaciju kao kod kuće. To je naš veliki izazov, kako bismo pronašli put do uspeha u ovoj sezoni. Moramo da budemo dosledni kao kod kuće, možda sa drugačijim načinom igre, drugačijom idejom, nekim drugim igračem ili drugačijim sistemom. Ali naš mentalitet mora da ostane isti", rekao je Emeri.

Foto: Reuters


tagovi

Aron Remzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara