Frimpong i Stanisavljević
Frimpong i Stanisavljević

Radnički kompletirao tim za Evropu - stigli Frimpong i Stanisavljević

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.02.18. | 09:35

Na Čairu se pravi zanimljiva ekipa...

Radnički iz Niša se ozbiljno pojačava u smiraj prelaznog roka.

Rukovodioci kluba sa Čaira nemeravaju da osetno pojačaju tim za prolećnu polusezonu, a sinoć je ugovoren dolazak dva značajna pojačanja. Sportski žurnal piše da će novi fudbaleri Radničkog postati Abraham Frimpong (Crvena zvezda) i Aleksandar Stanisavljević (slobodan igrač).

Izabrane vesti

Defanzivac iz Gane igraće na pozajmici do kraja sezone za Nišlije. On je odavno na meti stručnog štaba Radničkog i napokon su dogovoreni detalji saradnje između kluba i 24-godišnjeg štopera.

Što se tiče Stanisavljevića, on je odličan utisak ostavio u Vojvodini iz koje je pre nekoliko godina otišao u grčki Asteras. Na Čair stiže kao slobodan igrač, a prethodno je igrao za OFK Beograd, Donji Srem i Slogu iz Petrovca na Mlavi. Najbolje se snalazi kao krilni napadač.

Podsetimo, u redove Nišlija ove zime stigli su i Dušan Mićić (Radnik), Siniša Babić (Larisa), Bojan Šaranov (Zemun) Radoš Bulatović (Radnik), a ukoliko, kao što se očekuje, i Milan Pavkov kompletira pozajmicu iz Crvene zvezde do kraja sezone, Radnički će imati dobar tim za napad na Evropu.

(FOTO: MN Press, Star Sport)


tagovi

Abraham FrimpongAleksandar Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara