""
""

Rakić: Ni rukom ga ne bih dao, sreća pa nam se nije vratilo

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.05.14. | 20:03

Zvezdin napadač posle osvajanja titule samokritičan zbog svoje partije, ali i podseća da je ovo ogroman uspeh s obzirom šta je sve ekipa pregurala tokom sezone

Doveden je prošlog leta da bude udarna igla u trci za titulu, ali teška povreda je naterala Đorđa Rakića da tokom većeg dela šampionske trke ima epizodnu ulogu. Ipak, uspeo je da se oporavi pre kraja sezone i odmeni u prvoj postavi Abiolu Daudu.

Izabrane vesti

Nije imao sreće da zatrese mrežu OFK Beograda, pa je posle meča bio samokritičan zbog ličnog izdanja, ali i srećan zbog velikog uspeha.
”Ovo je titula koja je osvojena pod jako teškim uslovima. Samo mi igrači znamo kroz šta smo sve prošli da bi ovo ostvarili. Tek za dva ili tri meseca shvatićemo se koliki smo uspeh napravili. To je za ozbiljnu priču.  Danas smo mnogo promašivali i samo sam molio Boga da nam se to ne vrati. Ja sam promašivao neke neverovatne šanse, koje ne treninzima koristim sa lakoćom. Jednostavno objašnjene za to bi bilo činjenica da nisam dovoljno fizički spreman. Kako mi je danas išlo, ni rukom ne bih mogao da ga dam”, rekao je Rakić posle osvajanja titule.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaĐorđe RakićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara