""
""

Ramadani doveo trenera: Besnik Hasi dve godine u Pireju

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.06.17. | 10:46

Olimpijakos ponovo napada Ligu šampiona

Pominjali su se Pedro Martins i Razvan Lučesku, nešto ranije i Miroslav Đukić, a pobedio je - Besnik Hasi. Nekadašnji trener Anderlehta i Legije iz Varšave novi je šef stručnog štaba Olimpijakosa.

Šampion Grčke dogovorio je uslove saradnje sa 45-godišnjim strategom, potpisaće ugovor na dve godine i naslediti Takisa Lemonisa, koji je priveo sezonu kraju, posle martovskog razlaza sa Paulom Bentom. Dogovor između Hasija i Olimpijakosa pao je u subotu, posle finala Lige šampiona u Kardifu, gde su uspešno završeni pregovori kojima je osim vlasnika Vagelisa Marinakisa i direktora Admanda Husilosa prisustvovao i poznati mendžer Fali Ramadani, godinama u sjajnim poslovnim odnosima sa atinskim velikanom.

Izabrane vesti

Između ostalog, Ramadani je posredovao u transferu Luke Milivojevića iz Olimpiajkosa u Krista Palas, a sad je na Karaiskaki doveo trenera od kog se očekuje da sa crveno-belima igra bitniju ulogu u evropskim takmičenjima.
Prošle sezone Olimpijakos nije uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, a gospodin Marinakis ne želi da se to desi ponovo. Imam iskustva iz Legije i Anderlehta, znam kako da se nosim sa stresnim situacijama. Ovde su zahtevi isti kao u Briselu, od ekipe se očekuje da osvaja trofeje i igra u Ligi šampiona. Za nas je najvažniji datum u sezoni kraj jula, kad počinjemo kvalifikacije za elitni kup“, rekao je Besnik Hasi uoči zvanične promocije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Olimpijakosmeđunarodni fudbalLiga šampionaGrčkaFali RamadaniBesnik Hasi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara