""
""

Ramadani i Damjanac doveli i golmana u Partizan

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.13. | 10:16

Dosadašnji čuvar mreže OFK Beograda Milan Lukač stiže u Humsku 1 umesto reprezentativca Stojkovića koji karijeru nastavlja u Turskoj

Novi golman Partizana je Milan Lukač. Čuvar mreže OFK Beograda mogao bi već u toku dana da potpiše ugovor sa crno-belima, gde će zameniti Vladimira Stojkovića koji karijeru nastavlja u Turskoj.

Još se ne znaju detalji izvesne saradnje srpskog prvaka i Milana Lukača, ali će po overi saradnje 205 centimetara visoki golman krenuti na Zlatibor gde će se staviti na raspolaganje šefu stručnog štaba, Vuku Rašoviću i u konkurenciji Nikole Petrovića i Živka Živkovića pokušati da se izbori za status prvotimca.

Izabrane vesti

Lukač je rođen 15. februara 1985. godine u Novom Sadu, tokom karijere branio je za Mladost iz Bačkog Jarka, Žarkovo, Srem iz Sremske Mitrovice, Čukarički Stankom, dve godine je bio član atinskog AEK-a, ali u Grčkoj nije odigrao nijednu prvenstvenu utakmicu, da bi se 2011. vratio u srpski fudbal i stao među stative OFK Beograda.

Inače, Milan Lukač je klijent agencije Lian Sports, kojom rukovodi Fali Ramadani, a čiji je partner Nikola Damjanac. Njih dvojica, opšte je poznata stvar, dobro sarađuju sa Partizanom, pošto zastupaju još braću Marka i Stefana Šćepovića, Nikolu Ninkovića, Miloša Ostojića, Branka Pauljevića, Darka Brašanca, Vojislava Stankovića, a do skora su bili menadžeri Lazaru i Filipu Markoviću.

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.

(FOTO: Star sport) 


tagovi

Falji RamadaniMilan LukačNikola DamjanacOFK BeogradFK PartizanSrbijaSuperligaTransferi 2013Vladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara