""
""

Ranko Stojić: Dovode Batesa na probu, a ne znaju ko je Vitas!

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.06.13. | 19:37

„Imam utisak da čelnici Crvene zvezde i Partizana potcenjuju kvalitete mladog reprezentativca“, kaže finansijer Rada i jedan od najcenjenijih srpskih menadžera

U Partizanu kažu da „nažalost, nemaju ponudu ni za jednog igrača“, u Crvenoj zvezdi je jedino zvanično interesovanje Groningena za Aleksandra Pantića, a sudeći prema tome kakve se sve vesti vrte ovih dana izgleda da se epicentar fudbalskih dešavanja sa Topčiderskog brda pomerio na – Banjicu. Bar se takav utisak nameće posle razgovora sa finanijerom Rada Rankom Stojićem, koji za MOZZART Sport potvrđuje da postoji ozbiljno interesovanje i ponude presvahodno inostranih klubova za prvotimce Građevinra.

Najpre nas interesuje status omladinskog reprezentativca Uroša Đurđevića, koji se nalazio na listi želja Partizana, a sad je, kažu, bliži Anderlehtu.
Postoje ozbiljni nagoveštaji da ćemo početkom sledeće sedmice završiti posao sa jednim inostranim klubom. Belgijanci su opcija, ne i jedini klub koji traži našeg špica“, uverava Stojić.

Izabrane vesti

I Đurđevićev imenjak Vitas bio je na spisku želja crno-belih. U Humskoj su brzo odustali od njegovog angažmana, što je iznenadilo Stojića.
Vitas će u inostranstvo, tu nema dileme. Bio je interesatntan Partizanu, a pravo da vam kažem, čude me neke odluke crno-belih. No, njihove odluke – njihovo pravo. Ne želim da se mešam. Imam utisak kao da ne znaju ko je Vitas. Malo je potcenjen. Verujte mi, nisu ništa bolji ni u Crvenoj zvezdi, maltene se identično ponašaju. Pominje se da će na Marakani dovesti Batesa na probu, a Vitas im je tu, pred očima. Uz to je lider mlade reprezentacije. Imam utisak da pojedinci iz sadašnjeg rukovodstva ne znaju ni ko je. Možda bi Uroš trebalo da ima 30 godina da ga bi ga prepoznali. To što ne znaju ko je Vitas tim gore za njih, a bolje za nas iz Rada“.

Stojić je dodao da za napadača Rada Slavka Perovića ima „opcije u Švajcarskoj, Turskoj i Belgiji“, nagovestio da radi na transferima Nikole Lekovića i Branislava Miloševića i potvrdio informacije po kojima bi bivši fudbaler Građevinara, Filip Malbašić, čije interese zastupa, mogao kao pozajmljen igrač Hofenhajma da završi u – Partizanu! Ali...
Partizan je ušao u priču oko angažovanja Malbašića praktično čim se sezona završila. Obavili smo dva, tri razgovora sa odgovornima iz Humske i nije sporno da ga žele, ali je prioritet izbor kluba u inostranstvu. Čekaćemo do ponedeljka. Filipa tretiram kao trećeg sina, između nas postoji ogromno poverenje, ali nas to obavezuje da ne smemo da napravimo grešku u izboru nove sredine. Tačno je da imam dobre poslovne odnose sa crno-belima, ali isto tako moram da štitim interese igrača“, dodao je Ranko Stojić.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaFilip MalbašićFK PartizanRadRanko StojićSrbijaSuperligaUroš Đurđevićuroš vitas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara