"Mažić"
"Mažić"

Raste tenzija: Mažić ne sudi 150. večiti derbi?

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.02.16. | 11:37

Najveći favorit navodno je Vrbašanin Vlado Glođović, koji bi nakon prošlogodišnjeg finala kupa mogao da dobije i priliku da debituje u okršaju Partizana i Crvene zvezde

Mažić

Nakon devet uzastopnih večitih derbija najbolji srpski arbitar Milorad Mažić neće, po svemu sudeći, biti delegiran i deseti put uzastopno, piše Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Konačnu odluku danas oko 14 časova doneće predsednik sudijske komisije Zoran Petrović, nakon čega će biti poznat "sastav" arbitara za najveću svetkovinu srpskog fudbala.

Kako navodi Žurnal, prema informacijama iz najužih krugova, sazrelo je uverenje da ovaj derbi može da prođe i bez Mažića, koji je zaslužio odmor od okršaja večitih rivala.

To znači da bi poverenje za subotnji meč trebalo da dobije neko od preostalih devet sudija iz takozvane elitne grupe, ali je lista već sužena na četiri imena: Vlado Glođović, Danilo Grujić, Nenad Đokić i Srđan Jovanović.

Najveći favorit navodno je Vrbašanin Vlado Glođović, koji bi nakon prošlogodišnjeg finala kupa mogao da dobije i priliku da debituje na večitom derbiju.

Današnja sednica Sudijske komisije FSS-a na Terazijama zakazana je za 13 časova, a po njenom završetku Zoran Petrović će saopštiti svoju konačnu odluku.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vlado GlođovićSuperligaSrbijaFK PartizanMilorad MažićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara