""
""

Razarajući udarac za Bornmut: Prvi strelac završio sezonu, stradali prednji ukršteni ligamenti!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.02.17. | 18:57

Veliki peh za Trešnjice, koje ciljaju opstanak u Premijer ligi

Samo dan pošto su zaključane kapije zimske transfer pijace Bornmut je preživeo pravu katastrofu i ostao bez prvog strelca do kraja sezone! Doduše, nadali su vodeći ljudi Trešnjica da povreda Kaluma Vilsona nije teže prirode, ali posle današnjeg pregleda na magnetnoj rezonanci najcrnje slutnje su se obistinile - engleski golgeter zadobio je povredu prednjih ukrštenih ligamenata i tako završio takmičarsku godinu. 

Izabrane vesti

Vilson je povredu zaradio na treningu u sredu ujutru, ali je tek danas obelodanjeno da je sezona za njega gotova. 

Da stvari budu još lošije, po klub i fudbalera, Vilsonu je ovo druga povreda ovog tipa. On je, naime u ranoj fazi sezone 2015/16 zadobio identičnu povredu, zbog koje je imao višemesečnu pauzu. Ali, tada je bila u pitanju desno koleno, a sada je uništio levo. 

Kalum Vilson je bio dugo i meta VBA tokom zime, ali u Bornmutu nisu želeli da se odreknu strelca šest premijerligaških golova. 

Menadžer Edi Hou imaće sada ozbiljan zadatak pred sobom, jer će pod hitno morati da nađe pojačanje u srcu napada. Trenutno na tim pozicijama ima samo Benika Afobea, Džošuu Kinga i Lisa Musea, ali su zajedno postigli tek sedam golova. 

Doduše, Bornmut će jedino moći da angažuje pojačanje sa liste slobodnih igrača.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaKalum VilsonEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara