Razvrat u Arsenalu: Njih sedmorica, 70 devojaka, gas smejavac do četiri ujutru i 30.000 funti

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.12.18. | 13:05

Šta će na sve da kaže Unaj Emeri?

Doneo je Unaj Emeri nešto novo u Arsenal. Vidi se to po stilu igre, načinu na koji fudbaleri stoje na terenu, poštuju zamisli trenera i većom energijom nego u završnim sezonama mandata Arsena Vengera špartaju Emiratima. Doneo je i pravila ponašanja, među kojima je, između ostalih, zabrana konzumiranja voćnih sokova, uz objašnjenje španskog stratega da sadrže veliku količinu šećera i kao takvi sprečavaju igrače da iskažu potencijal. A ako im je zabranio da piju sokove, možemo samo da se nadamo da se nekadšanji šef struke Valensije i Sevilje nije stropoštao sa stolice dok je listajući štampu ugledao neke od zvezda u tabloidima, kako udišu „hipi gas“, popularni smejavac.

San je ovog petka raspalio iz svih oružja, kao dokazni materijal predstavljajući fotografije i video snimke, iz avgusta ove godine, neposredno pred početak prvenstva, sa žurke u jednom londonskom klubu, na kojima se vide sedmorica fudbalera Tobdžija. Baš u avgustu je Arsenal izgubio  jedine dve utakmice u Premijer ligi ove sezone (od Sitija i Čelsija). Sad, da li je uzrok baš u bančenju... Tek snimci i fotografije pokazuju kako su Pjer Emerik Obamejan, Aleksandar Lakazet, Mesut Ozil, Sead Kolašinac i Mateo Guenduzi konzumirali velike količine alkohola i opojnih sredstava. Među njima i azotsuboksid, popularni „gas smejavac“, koji nije zabranjen sportistima, međutim, ukoliko se konzumira u većim količinama može da izazove ozbiljne posledice. Fudbaleri ga vole, jer izazove smeh, euforiju, podiže raspoloženje...

Izabrane vesti

Na snimku se vidi kako pojedini igrači nude isti gas Henriku Mhitarijanu i Škordanu Mustafiju, ali da su reprezentatici Jermenije i Nemačke odbili taj način zabave. Možda zbog toga što su imali „pametnija“ posla. Prema saznanjima Sana, te večeri ukupan ceh iznosio je između 25.000 i 30.000 evra za pića kao što su viski, konjak i vodka i šampanjac.
Doveli su 70 devojaka i napravili račun od 30.000 funti to veče. Ozil je u jednom trenutku bio na ivici da se onesvesti, dok Guenduzi nije izdržao i samo je pao na kauč. Srećom, nije bilo fatalnih posledica, ali bilo je tužno videti vrhunske sportiste u takvom stanju. Pogotovo što bi trebalo da postave model ponašanja, kao idoli mnogim mladim ljudima“, ističe jedan od očevidaca koji radi u noćnom klubu gde su boravili Arsenalovi fudbaleri.

Naravno, ostaje misterija zašto se sa objavom ovih informacija čekalo četiri meseca. Svejedno, na Emiratima su zabrinuti, posebno ako se zna da su momci ostali u klubu do četiri sata ujutru.
Konsultovaćemo fudbalere ovim povodom i svakako ih podsetiti šta su im dužnosti i obaveze kao predstavnicima ovog kluba“, predočio je portparol Arsenala.

Nas zanima šta će im reći Unaj Emeri.

FOTO: Reuters

 


tagovi

ArsenalUnaj EmeriPjer Emerik ObamejanMesut OzilAleksandr Lakazet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara