""
""

Red je da i njemu svane: Najmalerozniji Italijan dolazi da spase Đenovu

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.11.17. | 10:00

Ugovor do kraja sezone

Došlo je vreme da se jedan veliki majstor vrati na scenu. Malerozni Đuzepe Rosi, kome su triput tokom karijere stradali prednji ukršteni ligamenti (plus još dve manje intervencije), uspeo je da nađe novi klub. Nekadašnji reprezentativac Italije do kraja sezone igraće za - Đenovu.

Rosi se vratio iz Njujorka, gde je proveo završio period rehlabilitacije posle još jedne teške povrede koja ga je zadesila u aprilu, dok je nosio dres Selte kao pozajmljen igrač Fjorentine. Lekari uveravaju da je njegovo telo sad u optimalnom stanju, međutim, pre nego što potpiše ugovor biće podvrgnut medicinskim testovima i, pod uslovom da sve bude u redu, potpisaće će sa Grifonima i postati njkihov jak adut u borbi za opstanak.

Izabrane vesti

U međuvremenu, Rosi se pominjao kao opcija da u Napoliju zameni isto tako klecavog Arkadijuša Milika (stradalo mu i drugo koleno), spekulisalo se da Bajern razmatra da ga dovede kao podršku Robertu Levandovskom, međutim, ništa od toga nije bilo realno. Pogotovo što Pepita ima 30 godina.

S druge strane, i dalje je reč o velikom majstoru. Potvrđuju to i igre u dresovima Viljareala i Fjorentine, pa i reprezentaciji Italije. Ako deo tog repertoara bude pokazao na „Marasiju“ onda neće biti zime za Đenovu.

Nek je sa srećom i neka ga zdravlje služi. Za promenu...

(FOTO: Action images)


tagovi

ĐenovaĐuzepe RosiEvropaItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara