"Čukarički"
"Čukarički"

Reflektore dobijaju Donji Srem, Javor i još dva kluba koji se jave

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.10.13. | 22:32

“Cilj nam je da u naredne dve godine završimo posao postavljanje rasvete za sve superligaške klubove i da možemo sa kompletnim rasporedom da konkurišemo za udarne televizijske termine od petka do ponedeljka”, otkrio je Laković

ČukaričkiReflektori, odnosno noćni termin pokazao se kao pravi potez čelnika Fudbalskog saveza Srbije. Poseta na stadionima koji imaju osvetlenje drastično je porasla, tako da na Terazijama rade na tome da svi superligaški klubovi imaju iste uslove.

Na početku sednice Izvršnog odbora Zajednice Superligaša predstavnici kompanije "Filips" prikazali su prezentaciju o reflektorima, pošto će po svemu sudeći dobiti priliku da nastave započeti posao postavljanja rasvete na stadionima širom Srbije. FSS je obezbedio kontigent za četiri nova stadiona, a zasad su se prijavili da su zainteresovani Donji Srem i Javor.
“Cilj nam je da u naredne dve godine završimo posao postavljanje rasvete za sve superligaške klubove i da možemo sa kompletnim rasporedom da konkurišemo za udarne televizijske termine od petka do ponedeljka”, otkrio je Laković za Novosti.

Reflektore, pored Donjeg Srema i Javora, nemaju OFK Beograd, Rad, Spartak iz Subotice, Radnički iz Kragujevca i Novi Pazar.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

donji sremJavorreflektoriSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara