""
""

Ren završio posao oko špica: Stiže iz Premijer lige za 9.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.01.18. | 19:25

Francuzima će se ispuniti davnašnja želja

Pominjali su se Ričmond Boači i Aleksandar Prijović, a završiće se dovođenjem želje broj jedan. Ren je našao napadača u Premijer ligi pošto je danas konačno postigao sprazum o dovođenju Vest Hemovog prvotimca Dijafre Sakoa.

Izabrane vesti

Još prošlog leta je Ren želeo Sakoa i igrač je želeo u Ren. Čak je bez dozvole Vest Hema poslednjeg dana prelaznog roka otputovao u Ren na lekarske preglede, ali je morao da se vrati neobavljenog posla jer Englezi nisu bili zadovoljni cenom. Ove zime su pregovori opet otvoreni i Ren je konačno pristao da plati ono što Čekićari traže.

Iako je Sako ušao u poslednjih šest meseci ugovora i nije potreban Dejvisu Mojesu, Vest hem je izboksovao prilično dobru cenu. Ren će odmah platiti 5.000.000 evra i dodatnih 4.000.000 evra kroz bonuse ako ako bude standardan u nastavku sezone. Senegalac je imao i ponude Kristal Palasa i Svonsija ali nije želeo da ostane u Premijer ligi insistirao je na povratku u Francusku gde je sa uspehom nosio dres Meca.

Još se ne zna da li će Vest Hem dovoditi zamenu s obzirom da ima Arnautovića, Ajua, Kerola i Čičarita, ali da bi Mojes rado prodao i jednog od njih kako bi doveo Gracijana Pelea iz Kine.

(FOTO: Action images)


tagovi

RenPremijer ligaLiga 1FrancuskaEngleskaDijafra Sako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara