Vežba potpis: Džok Lendejl
Vežba potpis: Džok Lendejl

Renfro ne prima ni evro više nego u Manresi, planira se produžetak ugovora Lendejlu

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.12.18. | 18:35

Još malo o kadrovskoj situaciji u Partizanu

Pored opširnog izlaganja o finasijama, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović dotakao se i kadrovske politike i stanja u ekipi.

Naravno, najviše pažnje privlači novo pojačanje koje je stiglo u Humsku, a to je Amerikanac sa boanskim pasošem Aleks Renfro o čijoj je plati predsednik govorio tokom izlaganja o pravilniku ponašanja svih zapaženih.
„Moramo biti realni s ciljevima. Promena trenera nije bila planirana. Dovođenjem Trinkijerija su se promenile i naše ambicije. Uvek su u Partizanu želje bile veće od realnosti. Ponavljam, moramo biti realni. Da imamo para sigurno se ne bismo mučili s mladim momcima. Renfro je treći strelac ACB lige, a nema ni evro veći ugovor nego što je imao u prethodnoj ekipi“, uverava Mijailović.

Izabrane vesti

Uprava planira narednih dana i još neke konkretne korake u vezi sa ugovorima aktuelnih igrača.
„Sa Bandžom Sijem smo vać produžili ugovor, dok sa Lendejlom želimo da ga produžimo, a dovodimo klince koji će biti zvezde Partizana. Voleo bih da osvojimo sve, ali treba da budemo realni.“

Radi se, kaže Mijailović, i na podmlatku Partizana.
„Sportski sektor je podneo izveštaj Upravnom odboru. Govorilo se o ciljevima. Najvažnija je stvar da smo doveli vrhunskog trenera. Ušli smo u TOP 16. Dovedeno je 37 mladih igrača. Imamo svoj krov nad glavom.“

Dvojna licenca za pet igrača je želja crno-belih.
„Izglasan je zahtev KSS-a, da se dvojna licenca poveća sa dva na pet igrača. To je dobro za budućnost ovog kluba i mlade momke kojima trebaju jake utakmice, a ne klupa i tribine“, poručio je Mijailović.

Foto: MN press


tagovi

Aleks RenfroOstoja MijailovićBondža Si

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara