""
""

Reprezentacija ima novog sponzora

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.09.16. | 14:35

Od danas na dresovima reklama - "Huavej"

Fudbalski savez Srbije i „Huavej“ potpisali su ugovor o saradnji prema kojem kineska kompanija postaje zvanični sponzor reprezentacije.

U znak početka uspešne saradnje, generalni sekretar FS Srbije Nebojša Ivković uručio je dres reprezentacije Srbije zameniku direktora „Huavej“ grupacije za Srbiju Džejsonu Hsiju.
FSS izražava veliko zadovoljstvo što se velika i ugledna kompanija, jedan od svetskih lidera u oblasti telekomunikacija, mobilne telefonije i umrežavanja, preko svog ogranka u Srbiji, uključuje u sponzorski pul nacionalnog fudbalskog saveza. Imati za sponzora ovako renomiranu kompaniju predstavlja značajan korak u unapredenju poslovne politike FS Srbije“, rekao je Ivković.

Izabrane vesti

Ivković je dodao da su kineski proizvodi sve prisutniji na srpskom tržistu i da će saradnja biti od obostranog interesa.
Kao što su naši fudbalski strucnjaci dali doprinos razvoju fudbala u Kini, a trenutno to u klubu Guangdžou RF sa uspehom radi legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi, sigurni smo da ce kompanija „Huavej“, sponzorišući FS Srbije, dati jednu novu dimenziju u radu“, poručio je Ivković.

Ovim partnerstvom potvrđena je dugogodišnja podrška koju „Huavej“ godinama, širom sveta pruža fudbalskom sportu, posle partnerstva sa klubuvima poput Pari Sen Žermena, Liverpula i Atletiko Madrida, kao i sa napadačem minhenskog Bajerna Robertom Levandovskim.
Ponosni smo što smo ostvarili partnerstvo sa FS Srbije i biće nam čast da zajedno radimo na jačanju fudbala u Srbiji, koji se smatra nacionalnim sportom i koji u srcima navijača zauzima značajno mesto“, naglasio je Hsije.

Potpisivanju ugovora u Kući fudbala u Staroj Pazovi prisustvovali su i reprezentativci Srbije.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalNebojša IvkovićHuavejFudbalski savez SrbijeFSSdresovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara