REZZIME DANA (subota): 8/10!

Vreme čitanja: 3min | sub. 03.03.18. | 22:55

Pogledajte ko vam je 3. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ŠALKE - HERTA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0
Od ekipa koje se "biju" za Ligu šampiona u Nemačkoj Šalke je u najboljoj formi. Ekipa Domenika Tedeska upisala je treću vezanu pobedu protiv Herte. Berlince je "rešioPjaca u finišu prvog poluvremena, za trenutno drugo mesto tima iz Gelzenkirhena. Dovoljno za keca i solidnu kvotu. 

AJNTRAHT FRANKFURT - HANOVER (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0
Kola prolaze, Ajntraht skuplja pobede i grabi poziciju po poziciju napred. Iako niko četu Nika Kovača ne ubraja u ozbiljne kandidate za Ligu šampiona, tim iz Frankfurta je postaje nemoguće ignorisati u toj borbi. Danas je na Vald stadionu oružje položio Hanover i Orlovi su treći. Dani da Kosta najbolje je skočio posle kornera De Guzmana i pogodio za velika tri boda.

TOTENHEM - HADERSFILD (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:0
Junak navijača londonske ekipe danas je bio južnokorejski internacionalac Hjon Min Son. Ovaj momak postigao je oba gola za Pevce, prvi u 27, a u drugi u 54. minutu. Kod prvog gola Južnokorejcu je asistirao Dele Ali, a u drugom slučaju ta uloga pripala je Hari Kejnu.

LIVERPUL - NJUKASL (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0
Ne posustaje Liverpul, ali ne posustaje ni neverovatni Mohamed Salah. Egipćanin je u 40. minutu na krilima sopstvenog samopouzdanja, ali i sjajno povučene kontre Oklejda Čembrlena nastavio fantastičnu seriju pogodaka. Ali daleko važnije od toga što Salah postiže golove jeste i to što je protivničke mreže počeo da trese i Sadio Mane. Ovoga puta, njegov gol je rešio pitanje pobednika na Enfildu i presudio Njukaslu.

SEVILJA - BILBAO (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0
Dok se Bilbao davio u apatiji, posebno primetnoj u prvom delu, Sevilja je rešila utakmicu. Luis Murijel u 27. i Mudo Vaskez u 35. minutu tresli su mrežu nemoćnog Kepe. Kako su gosti igrali najbolje svedoči reakcija trenera Zigande na poluvremenu, kada je rešio da napravi sve tri izmene. Ušli su Raul GarsijaAduric Benjat. Nije mnogo pomoglo. Osim utiska, malo toga se promenilo...

BAŠAKŠEHIR - GECTEPE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0
Ovog puta mogao je da odmori Emanuel Adebajor, strelac u četiri od poslednjih pet Bašakšehirovih utakmica, pošto je golgetersku ulogu preuzeo štoper Aleksandru Epureanu. Nije mu to ni toliko strana uloga - današnji pogodak bio mu je šesti prvenstveni u ovoj sezoni. Istina, Gectepe mu se “sklonio“ sa puta, mada obrambeni fudbaler iz Rumunije svejedno odlično snašao i glavom šutirao matematički precizno. Gosti su ga samo pogledom ispratili.

PSV - UTREHT (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0
Bilo je jasno već posle 22 minuta da će PSV stići do trijumfa. Prvo je Levin postigao autogol u 16. minutu, a onda je i De Jong pogodio u 22. i slavlje domaćih već tada nije dovođeno u pitanje. Mogli su Filipsovci da igraju opuštenije, a kao produkt takve igre došao je i treći gol u 51. minutu preko ove sezone odličnog Bergvajna.

REAL MADRID - HETAFE (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:1
Rutinski je Real otvorio ovu utakmicu i poveo u 24. minutu pogotkom Gereta Bejla, a asistenciju je upisao Isko. A onda je u poslednjim trenucima prvog poluvremena Benzema proigrao Ronalda, a fantastični Portugalac 300. golom ispistao istoriju. Uprkos brojčanoj prednosti Real je primio gol u 65. minutu, kada je Portiljo iskoristio penal. Ali, to je na neki način naljutilo Ronalda koji je u 78. minutu iskoristio asistenciju Marsela i zapečatio sudbinu Hetafea.

PRECRTANO:

VILJAREAL - ĐIRONA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:2
Možda je tačno da niko od njih neće baš stići do Gvardiolinog tima, ali daleko od toga da Đirona nema šta da prikaže. U 16. minutu užasno ispucana lopta Rodrija Ernandeza, gosti nisu imali milost. Borha Garsija je odlično centrirao, a Kristijan Stuani trznuo glavom. Antoni Lozano je povukao kontru, Portu možda i prevario sudiju, ali sigurno jeste Viljarealovu poslednju liniju i potom vratio loptu do saigrača, koji je na prelep način plasirao loptu u sam rogalj gola Serhija Asenha.

NAPOLI - ROMA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:4
Roma je večeras sravnila sa zemljom šampionske ambicije Napolija. Edin Džeko je sa dva odlična gola utišao ton na San Paolu, ton koji je na početku utakmice dostizao izuzetno visoke decibele, ali je na kraju potpuno utihnuo. Nije Roma bila toliko nadmoćna koliko pokazuje rezultat. Goste je u nekoliko navrata čudesnim intervencijama spasavao neverovatni Alison Beker, ali je ova večerašnja Roma, za razliku od nekih prethodnih razočaravajućih predstava, dobro znala šta želi.

Foto: Shutterstock


tagovi

kladionicasportsko klađenjebet analizakladionicasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara