"Perez je nadmudrio Godina i Jorgandžije"
"Perez je nadmudrio Godina i Jorgandžije"

Rijazor je još uvek tvrđava: Perez probušio Simeoneov jorgan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.10.15. | 22:25

Deportivo odoleo favorizovanom Atletiku u zanimljivom meču 10. kola Primere

Perez je nadmudrio Godina i Jorgandžije

Koliko je Primera snažna ove sezone imali smo prilike da se uverimo večeras na Rijazoru gde favorizovani Atletiko nije uspeo da zabeleži trijumf kojim bi izbio na čelo tabele. 

Izabrane vesti

Niko nije kriv Jorgandžijama i Dijegu Simeoneu, ispromašivali su se u prvom poluvremenu, a kako su imali sreće u finišu jer je Deportivo imao prečku u 88. minutu, bod im je kao kuća.

Bolje su gosti otvorili meč. Madriđani su kontrolisali dešavanja, a Džekson Martinez je propustio je dve prilike u 14 i 24. minutu da donese prednost gostima. Ipak, za vođstvo se pobrinuo Poortugalac Tijago u 34. minutu, kada je smestio u mrežu sa nekih 17 metara otpadak nakon rikošeta u šesnaestecu Deportiva.

Nastavili su gosti da napadaju i posle vođstva, ali su golman i odbrana Depora odoleli pred pokušajima Grizmana (dva puta) i Janika Fereire Karaska u finišu prvog dela.

U nastavku je Deportivo praćen frenetičnom podrškom sa tribina ziagrao mnogo bolje. Razigrao se Federiko Kartabija koji je u dva navrata dobro zagrejao dlanove Jana Oblaka početkom drugog dela. 

Do izjednačenja domaćin je stigao iznenada. Igrao se 77. minut, desni bek Madriđana Himenez je petljao s loptom na ivici šesnaesterca što je iskoristio Lukas Perez, uzeo mu loptu i lagano matirao Slovenca na golu Atletika za 1:1.

Probao je Atletiko u finišu da dođe do još jednog gola, Simeone je u igru poslao i iskusnog Toresa, ali bez rezultata. Šta više imao je sreće u 88. minutu kada je sjajni Fejšal Farž pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa sa velike daljine. 

PRIMERA – 10. KOLO

Petak

Deportivo – Atletiko Madrid 1:1 (0:1)
/Perez 77 - Tijago 34/

Subota

16.00: Real – Las Palmas
18.15: Valensija – Levante
18.15: Viljareal – Sevilja
20.30: Hetafe – Barselona
22.05: Real Sosijedad – Selta

Nedelja

12.00: Eibar – Rajo Valjekano
16.00: Espanjol – Granada
18.15: Hihon – Malaga
20.30: Betis – Bilbao

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

TijagoŠpanijaPrimeraLukas PerezFajsal FajrAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara