Rijeka bez kapitena i najboljeg strelca

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.01.19. | 09:51

Ali je i tako oslabljena kvalitetnija od Slavena

Trebalo je da se igra 15. decembra, ali je u Koprvnici tada napadao sneg, domaćin nije uspeo da očisti teren, niti da aktivira grejanje, pa će Slaven Belupo i Rijeka zaostali meč 18. kola odigrati danas. Mesec i po dana bilo je dovoljno da se u taboru Slavena oporavi Bačelić-Grgić, kao i Gordana, te da se iz Lokomotive dovede Krstanović, dok je Rijeka prodala Zutu u Konju, a probleme sa povredama imaju Gordon i Pavelić. Ako se setimo da su Riječani bili u naletu od sedam pobeda jasno je kome je više prijalo odlaganje.

Strateg Rijeke Igor Bišćan ne želi da razmišlja u tom pravcu.
"Nema smisla vraćati se na to i pričati o tome šta je trebalo ili moglo da bude".

Izabrane vesti

Zbog tri žuta kartona u protokolu neće biti najboljeg strelca Hebera, ofanzivca koji je u Rijeku stigao upravo iz Slavena.
"Neću računati ni na kapitena Gordona koji ima rupturu mišića. Čolakova leđa su bolje, on bi trebalo da konkuriše. I Pavelić će biti u konkurenciji, mada nije 100 odsto spreman, pa je pitanje koliko ću moći da ga koristim", objasnio je Bišćan, koji ima osam pobeda i remi na klupi Bijelih.

Rijeka je i uz brojne izostanke objektivno kvalitetnija od Belupa, tabela dovoljno govori o tome (Rijeka je treća, Belupo osmi).
"Teško je nakon priprema biti siguran u formu, obično treba par utakmica da se dođe na željeni nivo. Videćemo gde smo trenutno", zaključio je Bišćan.

Inače, na 72 međusobna okršaja Rijeka je slavila 29 puta, uz 29 remija i 14 Belupovih trijumfa. Ako se u obzir uzmu samo prvenstveni dvoboji u Koprivnici: Rijeka je neporažena na poslednjih 11 utakmica. Slaven Belupo kod kuće protiv Rijeke nije pobijedio od 4. novembra 2011!

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:00 4609 HRV 1 Slaven - Rijeka ki 2 1,65
Ukupna kvota1,65

HRVATSKA 1 - 15. KOLO (ZAOSTALI MEČ)

Sreda
17.00: (5,40) Slaven Belupo (3,45) Rijeka (1,65)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Rijekasportsko klađenjeHrvatska 1Slaven Belupo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara