Roben: Dortmund je sila, ali nisam zabrinut

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.10.18. | 19:13

Ostali? Videćemo koliko će još izdržati trku...

Bajern je šesti na tabeli Bundeslige i to nije uobičajena slika. Posle mnogo vremena kao da se nazire da bi neko (najpre će biti Borusija Dortmund) mogao da poremeti tu suverenu vladavinu najtrofejnijeg nečakog kluba. Toga je svestan i jedan od veterana u timu iz Bavarske, Arjen Roben, koji troši svoju 10. sezonu u Minhenu. Troši 10. sezonu i juri osmu osmu titulu šampiona?!
"Dortmund sjajno radi, oni su postali prava sila", počeo je svoje izlaganje holandski internacionalac. "Što se tiče ostalih, videćemo koliko će dugo moći da izdrže trku". 

Bajern je vezao nekoliko loših rezultata uoči nastavka prvenstva i gostovanja Volfszburgu. Zbog toga tabela za neupućena izgleda prilično čudno. Ispred su i Lajpcig, Menš, Herta, Verder. 
"Mislim da je to čak dobra stvar. To je ono što navijači žele, zanimljivu ligu, ali nisam zabrinut. Samo zato što sve pobeđuješ ne znači da su sve stvari u timu u redu. Kao i obratno. Da ništa ne valja kada ne pobeđuješ. Sve je u detaljima. Moramo da igramo s više strasti, da ponovo počnemo da dominiramo", poručio je Roben.

Izabrane vesti

Holandski krilni napadač jedan je od boljih igrača ove sezone u Bajernu i deli prvo mesto na listi klupskih strelaca sa Robertom Levandovskim. Obojica su postigla po tri gola.


tagovi

Arjen RobenBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara