"Denis Rodman ne štedi Nikse"
"Denis Rodman ne štedi Nikse"

Rodman: Fišer je neki trener? Niksi nisu ni za šta, ni veliki Fil im neće pomoći!

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.12.14. | 19:00

’’On je trener? Derek Fišer je neki trener? Ne razumem, ne znam šta se događa sa tom ekipom, čoveče. Imaju Karmela i osim njega koga još?’’, rekao je jedan od najkontroverznijih NBA igrača u istoriji

Denis Rodman ne štedi Nikse

Denis Rodman je osuo paljbu po Njujork Niksima i njihovom novom treneru Dereku Fišeru kojem je ovo debitantska sezona u ulozi šefa struke jednog NBA tima. Prema Rodmanovom mišljenju, čak ni Fil Džekson neće uspeti da pomogne timu iz Velike jabuke da se domogne doigravanja ove sezone.

Izabrane vesti

Anfan teribl NBA lige iz devedesetih godina nije preterano oduševljen Fišerovim trenerskim umećem i igrom Niksa koji će i ove sezone teško do plej-ofa s obzirom na skor 4-19 u prvoj četvrtini takmičarske godine..
’’Oni ne igraju trougao. Derek Fišer nije zapravo trener. Znam da Fil pokušava da sprovede svoje ideje, ali ko je ovo očekivao od njega? Oni su se nadali da će mu dati 15 miliona godišnje u narednih šest sezona i on će obaviti posao, ali ovaj tim – pa oni neće ni do plej-ofa dogurati’’, poručuje kontroverzni bivši centar trofejne generacije Čikago Bulsa.

On ima i svoje viđenje funkcionisanja famoznog trougla koji su igrali Čikago i Los Anđeles Lejkersi u vreme Fila Džeksona. Prosto kao pasulj, po njegovom mišljenju!
’’Naučio sam trougao za 15 minuta kada sam bio u Čikagu, nije to tako teško! To je jednostavno trougao. Svi imaju kontakt sa loptom i svi imaju priliku da šutiraju. Izgleda kao da lopta dođe do Karmela Entonija i tu sve prestaje. Šta učiniti? S obzirom na to da poznajem Fila, on se sada oseća kao g..no! On sada verovatno misli ’uh, pomislih da sam došao da odradim ogroman posao i podignem Njujork na noge’. Nije ovo sigurno očekivao. Došao je kao spasilac, a iznenada se dogodilo ovo – dođe i dobije Fišera. On je trener? Derek Fišer je neki trener? Ne razumem, ne znam šta se događa sa tom ekipom, čoveče. Imaju Karmela i osim njega koga još?’’, dodao je Denis Rodman.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Denis RodmanDerek FiserFil DžeksonNBA ligaNjujork Niks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara