"Jago Falke, Karlos Baka, Andrea Bertolaći "
"Jago Falke, Karlos Baka, Andrea Bertolaći "

Roma dala 15.000.000 evra za Španca, skinula metu Milanu, a blizu je i Karlos Baka

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.06.15. | 19:45

Kao što je direktor Sabatini nedavno i najavio, Vučica se bacila u dovođenje pojačanja u ofanzivnoj liniji tima

Jago Falke, Karlos Baka, Andrea Bertolaći

I Roma se aktivirala na fudbalskoj pijaci. Vučica je danas dogovorila dva pojačanja, a na dobrom je putu da angažuje i treće. Valter Sabatini je nedavno najavio pojačanja u ofanzivnoj liniji tima, a direktor Rome je sada napravio i konkretne poteze.

Izabrane vesti

Roma je sa Đenovom dogovorila dolaske Andree Bertolaćoija i Jaga Falkea, a sada kreće napad na Karlosa Baku iz Sevilje.

Bertolaći je vezista koji je bio otkrovenje sezone u Đenovi i postao je redovan na spisku selektora Kontea. On je Romino dete, a Đenova je držala 50 odsto vlasništva nad njegovim ugovorom, da bi danas postigla dogovor o njegovom povratku na Olimpiko. Još nije poznato koliko je novca izdvojila za tu misiju. Bertolaći je bio velika želja Milana, ali su Rosoneri izgubili ovu trku.

Uz Bertolaćija sa Marasija stiže i španski napadač Jago Falke, koji je takođe ostavio fenomenalan utisak u prethodnoj sezoni. Falke je dete Reala i Barselone, kao tinejdžer je prešao u Juventus, ali nikada se nij izborio za pravu šansu. Bio je i u Totenhemu koji ga je slao na pozajmice u Suatempton, Aston Vilu i Rajo Valjekano, ali nigde se nije naigrao.

Ekslodirao je u Đenovi, bio jedan od najboljih igrača u drugom delu sezone Serije A i naterao Romu da za njega izdvoji 15.000.000 evra. Falke neće biti jedino pojačanje Vučice u napadu. Sada kreće Sabatinijeva ofanziva na Karlosa Baku. Odavno je poznat Romin interes za Kolumbijca, a navodno je igrač pristao na selidbu u Rimu. Međutim, ostaje još da Sabatini postigne sporazum sa Seviljom koja insitira na otkupnoj klauzuli od 30.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaSerija ARomaPrimeraprelazni rok 2015Karlos BakaJago FalkeItalijaEvropaĐenovaAndrea Bertolaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara