""
""

Roma kupila vezistu Liona! Prošli put se nije usrećila...

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.06.17. | 21:43

U ponedeljak lekarski pregledi i potpis

Kao što se i najavljivalo, Roma je završila još jedno pojačanje - Maksima Gonalona.

Izabrane vesti

Lion je morao da popusti pod pritiskom i da uzme ono što mu se nudi jer igrač 1. jula ualzi u poslednju godinu ugovora. Francuzi su tražili 9.000.000 evra za onbeštećenje, ali su na kraju pristali na 5.000.000 evra. „Bolje išta, nego ništa...“

„Mogu da potvrdim da smo dogovorili tramnsfer za 5.000.000 evra. Igrač stiže u Rim u nedelju, a u ponedeljak će obaviti lekarske preglede i potpisati“, rekao je Gonalonov menadžer Frederik Guera.

Gonalon će potpisati ugovor do 2021. godine za platu od 2.000.000 evra po sezoni plus 700.000 evra kroz bonuse. Ponikao je u Lionu i celu karijeru proveo u ovom klubu, ali je rešio da započne novu epizodu.

Roma je i prošle zime dovela pojačanje u veznom redu iz Liona, ali se nije usrećila. Klemon Grenije je zimus došao na pozajmicu s pravom otkupa, ali je odigrao tek 150 minuta u šest mečeva u Seriji A i na kraju su Rimljani izabrali da ga vrate u Lion. Valjda sa Gonalonom budu bolje sreće...

Pre Gonalona, Romu su već pojačali meksički štoper Ektor Moreno iz PSV Ajdhovena i holandski bek Rik Karsdorp iz Fajenorda. Čeka se i zvanična potvrda povratka Lorenca Pelegrinija iz Sasuola. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaOlimpik LionMaksim GonalonItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara