""
""

Romansa je postala afera - Hesea više ne žele ni u rodnom gradu

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.04.17. | 11:05

Napadač Pari Sen Žermena potpuno podbacio na pozajmici u Las Palmasu

Hese Rodrigez nije uspeo da ispuni očekivanja navijača i uprave Las Palmasa koji su mu zimus pružili ruku posle neuspeha u Prizu. Trener Kike Setijen priznao je da obnovljena romansa sa momkom rođenima na Kanarskim ostrvima nije uspela i da nekadašnji napadač Reala teško može da računa na budućnost u žutom dresu.

Izabrane vesti

Fudbaler za kojeg je Pari Sen Žermen prošlog leta platio čak 25.000.000 evra Realu iz Madrida nije se proslavio ovog proleća u Primeri, gde je na devet mečeva samo dva puta zatresao mrežu rivala. U poslednje vreme sve ređe igra, dovoljno za brigu među navijačima Kanarinaca. 

Takav učinak nije ono čemu su se nadale obe strane, a to je potvrdio i sam šef stručnog štaba.
“Hese je stigao sa velikim entuzijazmom i željom da započne novo poglavlje u svojoj karijeri. Želeo je da što lakše preboli neuspeh u Pari Sen Žermenu i odabrao je rodni grad, mesto gde je kod kuće u svojoj sredini”, kaže Setijen.

Ali, ta promena nije prijala Heseu. Nikako.
“Sam je sebi kreirao velika očekivanja, a stvari se ne odvijaju kako je zamislio, kao uostalom i za ostatak tima. Nekoliko fudbalera se ljuti na mene iz razloga što ne igraju i on je u toj grupi. Ali, moramo da imamo u vidu da je Hese stigao kod nas nakon velikog perioda stagnacije i ne igranja u Parizu, što se ispoljilo na prve dve utakmice kada je promašio dosta dobrih prilika. To mu je značajno smanjilo samopouzdanje”, smatra Kike Setijen.

I nije sva krivica na napadaču Las Palmasa, tvrdi šef stručnog štaba.
“Ni tim ga nije adekvatno ispratio. Bez obzira na sve, Hese je izvanredan fudbaler. Svetska klasa. Naravno da i dalje poseduje potencijal, a ko zna možda će se sve promeniti kada bude počeo da postiže golove”, zaključuje trener Las Palmasa čiji tim trenutno zauzima 13. poziciju u Primeri sa isto toliko bodova više od pozicije koja vodi u Segundu.

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Hese RodrigezLas PalmasPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara