""
""

Romin as osumnjičen da je terorista, intervenisala policija!

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.11.15. | 13:53

Neverovatne vesti stižu iz Belgije…

Čovek igra za prvoplasiranu reprezentaciju sveta na FIFA rang listi, standardan je prvotimac Rome, a u rodnom gradu ga ne prepoznaju i misle da je terorista.

Izabrane vesti

Neverovatna scena je zadesila belgijskog reprezentativca Radžu Najngolana sinoć u Antverpenu. Romin vezista se odmarao u rodnom gradu tokom reprezentativne pauze s obzirom da je meč Belgije i Španije otkazan zbog opasnosti od islamskih terorista.

Najngolan je večerao sa prijateljima i porodicom u restoranu jednog hotela u Antverpenu i uživao u opuštenoj atmosferi pre nego što je morao da se suoči sa policijom zbog sumnji da je terorista.

Naime, nekolicina turista u hotelu su od Najngolana pomislili da je mogući islamski terorista pošto im se njegovo ponašanje učinilo sumnjivim i pozvali su polociju. Na lice mesta je došlo troje policajaca koji su prepoznali belgijskog vezistu i neprijatna situacija je zaključena zajedničkom fotografijom.

Možda je Najngolan preplašio turiste ekscentričnom frizurom i izgledom. Inače, on ima indonežanske krvi s obzirom da mu je otac iz ove azijske zemlje.


tagovi

terorizamSerija ARomaRadža NajngolanItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara