Komentari na vest

Ronaldinjo u turskom i grčkom Survajveru: Žonglirao, hvatao makazice i zaradio ogromne pare (VIDEO)

D

Deno

pre oko 2 meseca

Šta se dogodi kad čovjek završi fudbalsku karijeru,pa posle nema ideju kako da nastavi život. Novac tu nije bitan ,imaš pa nemaš,ali brate zdravlje ne možeš ga kupiti.
R

Ronaldinjo Brazil

pre oko 2 meseca

Poslednji Mohikanac nekadašnjih vrhunskih fudbalera Sveta kad je bilo i šarma i dribling i lepote i brzine ige za publiku na gol više
J

Jjgjggifch

pre oko 2 meseca

Kucajte na Guglu "Ronaldinho net worth" ... Mislim da on uopste nije bankrotirao ili pukao pare
s

sta bi

pre oko 2 meseca

Ko je rekao ili napisao,da je bankrot?
K

Kausjsva

pre oko 2 meseca

Skoro svi u komentarima na ovu vest...
G

Goss

pre oko 2 meseca

Ne mogu da verujem koliko je glup ovaj koncept po Turskoj licenci
Y

Yes sir

pre oko 2 meseca

Onoliki novac spiska. Postao sitni šverc, zatvor. Sad se prodaje za sicu po rijalitima ili niskobudzetskim reklamama. Posle toga neko prihvatiliste. Da li ga žalim? Kao ljudsko biće da, kao bud..u ne. Borim se ceo život od meseca do meseca, krpim, stedim kad mogu i guram nekako. Procerdao sve, s onooolikim talentom od Boga. Ni ovaj komentar nije zaslužio.

Gost55

pre oko 2 meseca

Pa ovo uopste nije malo novca. Za 3-4 sata je zaradio izmedju 90 i 140 hiljada evra, ako si uopste procitao tekst do kraja. Te pare koje on zaradi na nekoliko reklama ti ne mozes da zaradis za 10 zivota. On jeste da je potrosio milione, ali on je veliko ime koje uvek moze da zaradi pare na lak nacin.
l

lol12

pre oko 2 meseca

Neverovatno na sta su spali nekad vrhunski Brazilski fudbaleri (Ronaldinjo,Robinjo,Dani Alves,Adriano...) sve ili zatvor ili nazad u favele.A mogli su ziveti kao carevi sad.
s

sg018

pre oko 2 meseca

To je njihov zivot. Favele, droga, zene i fudbal. Pare ih nisu promenile.. Iz nasih uglova jesu kreteni, ali oni zele takav zivot. Dopustamo sebi da sudimo ljudima, a mi ne volimo osude na nas racun iako znamo da radimo koje nisu dobre po nas.. Mesi i Ronaldo su mozda najveci ali narod vise voli sambu koja kratko traje.. Hvala Dinju, Nejmaru, R9, Rivaldu…
X

Xavie RS

pre oko 2 meseca

I Roberto Karlos..