"Ronaldo"
"Ronaldo"

Ovaj čovek je nezasit: Novi Ronaldov poker porušio rekorde kao kule od karata! (GRAFIKA)

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.09.14. | 10:15

Ujedno, Portugalac rastužio sve u Mančesteru izjavom da ostaje u Realu...

Ronaldo

Kristijano Ronaldo nastavlja da melje sve pred sobom! Najbolji fudbaler planete još jednom je pokazao klasu, pošto je i u drugom vezanom meču upisao het-trik, samo što je Elčeu u utorak uveče smestio čak četiri komada! Time je fenomenalni Portugalac upisao svoj 25. het-trik otkako je došao u Kraljevski klub, pre nešto više od pet godina. Gledajući samo Primeru, velemajstor fudbalske igre je po minimum tri pogotka na meču postigao u 21 navratu i sada je ispred njega samo rekorder, Alfredo Di Stefano, sa jednim het-trikom više!

Izabrane vesti

Takođe, Ronaldov poker golova doveo ga je korak bliže samom vrhu najboljih strelaca Reala u istoriji Primere. Naime, on je sada upisao 187 pogodaka i tako pretekao čuvenog Santiljanu (186) i ispred svetske superzvezde sada su samo Alfredo Di Stefano (216) i Raul (228).

I to nije sve! Verovatno najkompletniji igrač planete prešišao je čuvenog Ferenca Puškaša (205) na listi najefikasnijih klupskih golgetera u nacionalnim takmičenjima (Primera, Kup Kralja, Superkup Španije...) i sada zauzima četvrtu poziciju sa 208 pogodaka. Ispred se nalaze samo još Santiljana (242), Raul (253) i Di Stefano (255)

Nastavi li ovim tempom, Ronaldo bi sve legende mogao da prestigne već naredne sezone. A, kako stvari stoje, izgleda da se 29-godišnji Portugalac baš nameračio da poobara sve moguće rekorde, pošto je demantovao glasine o povratku u Mančester Junajted i poručio da je njegova budućnost vezana isključivo za giganta iz Madrida.

Španski mediji preneli su ranije ovog meseca informaciju da je Ronaldo nezadovoljan odlaskom Anhela Di Marije i Ćabija Alonsa i da planira da se vrati u Junajted, što je kasnije potvrdio i Luj van Gal.
"To su sve spekulacije, srećam sam ovde, stvari se odvijaju na pravi način i moja budućnost je vezana za Madrid. Dobro nam ide ove sezone i nema potrebe da govorim o stvarima koje nisu vezane za klub", rekao je Ronaldo.

 

(FOTO: Action Images, via Twitter / goal_intl)


tagovi

Alfredo Di StefanoEvropaKristijano RonaldoPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara