"Luković - Pavićević novi tandem Zvezde?"
"Luković - Pavićević novi tandem Zvezde?"

Rotacije u Zvezdi: Kelhar ide, štoperski tandem Pavićević - Luković?

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.05.14. | 12:38

Sigurno je samo da će crveno-beli pretrpeti brojne promene u ekipi. Poslednja linija nije izuzetak

Luković - Pavićević novi tandem Zvezde?

Stigla titula ili ne, ekipa Crvene zvezde sledeće sezone izgledaće značajno drugačije, a Sportski žurnal se u izdanju za subotu pozabavio analizom budućeg izgleda poslednje linije kluba iz Ljutice Bogdana.

Izabrane vesti

Plan Zvezde je da u timu sačuva Sava Pavićevića, koji je ostavio sjajan utisak od zimskog dolaska, dok će biti mnogo teže zadržati Dejana Kelhara, jer Slovencu ugovor ističe na kraju sezone, pa su "trenutno veće šanse da ode". Isti je slučaj i sa Jovanom Krnetom, koji će takođe biti slobodan igrač, a izgleda da bi karijeru mogao da nastavi u Turskoj.

Sa druge strane, u tim će se vratiti Darko Lazić, koji je prolećnu polusezonu proveo u Spartaku, dok bi  minutažu trebalo da dobije i mladi Vukašin Mihajlović (klasa 95).

Takođe, Dragan Džajić će ponovo pokušati da ubedi Aleksandra Lukovića da se vrati u Ljutice Bogdana, pošto iskusnom defanzivcu ističe ugovor sa Zenitom. Uprava Zvezde će po svemu sudeći morati da potraži i novog desnog beka, pošto je selidba Marka Petkovića u Sporting iz Lisabona sve izvesnija.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vukašin MihajloićSrbijaSuperligaSavo PavićevićJovan KrnetaDejan KelharDarko LazićFK Crvena zvezdaAleksandar Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara