Rozenborgu gori pod nogama, Bodo je hit

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.19. | 09:28

Šampion Norveške trenutno je na pretposlednjem mestu na tabeli, pa je novi trener Eirik Horneland pod pritiskom

U analizi norveške Elitserije pre početka šampionata srpski stručnjak Vlada Filipović nagovestio je krizu Rozenborga. Gigant iz Trondhajma imao je dosta problema između dve sezone, dugo je birao trenera, očajno je odrađen prelazni rok.

Trenutna tabela na startu sezone izgleda poražavajuća za šampiona ove skandinavske zemlje. Samo bod iz tri meča i pretposlednje mesto. Zvona zvone na uzbunu.
Rozenborg svake godine loše počne, ali niko nije očekivao da će biti ovako slab. Novi trener Eirik Horneland koji je stigao iz Haugesunda ima problema na startu sezone. Ne priča se još o smeni, Rozenborg je prilično zatvoren klub za medije, ali mislim da ako ne krenu da pobeđuju da će trener da bude smenjen. Hornelund nije ni bio prvi izbor, mnogi su odbili šampiona. Kriza je evidentna“, rekao je Filipović za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Problem Rozenborga je napad. Samo dva gola za 270 minuta.
Prva zvezda Danac Niklas Bentdner još traži formu. On se kasno priključio saigračima na pripremama, imao je problema sa zakonom. Nije fizički spreman, potrebno je vreme da bi bio opet onaj stari."

Na startu sezone iznenađenja u norveškoj eliti. Na vrhu su Bodo i povratnik u drušvo najboljih Viking. Oni jedini imaju maksimalan učinak.
Bodo se prošle sezone jedva spasao ispadanja. Očajno su završili šampionat. Ali, u pripremnom periodu su bili odlični, samo su jedan meč izgubili. Ušli su u ritam, igraju odlično, ali pitanje je da li mogu da nastave u istom ritmu“, istakao je Filipović.

NORVEŠKA 1 – 5. KOLO

Ponedeljak

Utorak

Foto: Reuters


tagovi

Norveška 1RozenborgNiklas BendtnerVlada Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara