"Ze Luis i Melgareho slave pobedu u Mahačkali"
"Ze Luis i Melgareho slave pobedu u Mahačkali"

Siloviti Spartak bez milosti u Mahačkali, Rostovu samo bod (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.03.16. | 19:28

Moskovljani lako oborili na pleća Anži (4:0), meč u Permu završen bez golova

Ze Luis i Melgareho slave pobedu u MahačkaliBilo je u najavi gostovanje Rostova Amkaru veoma nezgodno, a na kraju se ta pretpostavka ispostavila kao tačna. Nije uspela četa Kurbana Berdijeva da napravi još jednu pobedu kojom bi osigurala prvo mesto na tabeli. Meč između Amkara i Rostova završen je rezultatom 0:0.

Rostov na ovom meču nije blistao kao u ranijim mečevima, Amkar je imao veći posed lopte, dok su obe ekipe uputile samo po dva šuta u okvir gola protivnika pa i ne čudi što se mreže nisu tresle.

Izabrane vesti

Čudo poput Lestera, ali oni čak i ne primaju plate: Misterija sa Dona koja je zapalila Rusiju (VIDEO)

Sada Rostov ima 41 osvojen bod, s tim što CSKA ima bod manje, ali i utakmicu manje pa bi Armejci eventualnim trijumfom protiv Kubanja u Moskvi došao na čelo tabele.

Amkar sa ovim "pozitivnim" bodom ima 24 boda na kontu i zauzima 9. poziciju na tabeli.

Za razliku od Rostova, drugi favorit današnjeg programa 21. kola Premijer lige Rusije u potpunosti je opravdao očekivanja. Spartak je na gostovanju Anžiju do nogu potukao skromni tim iz Mahčkale, upisao tri boda i sa sedmog se probio na treće mesto na tabeli, naravno, dok svoje utakmice ne odigraju Lokomotiva, Krasnodar, Zenit i Terek.

Moskovljani su slavili 4:0, najviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Hoseu Ze Luisu, koji je rano, već u četvrtom minutu, posle kornera Kvinsija Promesa glavom zakucao loptu u mrežu, da bi pred kraj susreta, natrčao na povratni pas probojnog Paragvajca Lorenca Melgareha i postavio konačan rezultat.

Na taj način Ze Luis je nastavio golgetersku seriju započetu u minulom kolu protiv Amkara, dok Spartakova prva puška, Kvinsi Promes, može da se pohvali statusom najboljeg strelca ruskog prvenstva. Holanđanin je postigao peti gol na poslednjih šest utakmica za bodove i sad ih ima 12 na kontu, tri više od Artjoma Dzjube iz Zenita.

PREMIJER LIGA, 21. KOLO

Petak

Amkar - Rostov 0:0

Anži - Spartak Moskva 0:4 (0:2)
/Ze Luis 4, 85, Glušakov 31, Promes 65/

Subota

12.30: Ufa - Dinamo Moskva
15.00: Terek Grozni - Ural
17.30: CSKA - Kubanj Krasnodar

Nedelja

12.30: Krila Sovjetov- Zenit
15.00: Rubin Kazanj - Mordovija
17.30: Krasnodar - Lokomotiva Moskva

(FOTO: Action images)


tagovi

Ze LuisSpartak MoskvaRusijaRostovPremijer ligaKvinsi PromesKurban BerdijevEvropaAnži MahačkalaAmkar Perm

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara