"Čičarito"
"Čičarito"

Sa klupe na klupu? Real dogovorio pozajmicu Čičarita

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.08.14. | 19:24

Meksički napadač će biti rezerva Karimu Benzemi, još jedan neuspeh Junajteda na tržištu

ČičaritoMadridski Real je celog leta jurio napadača, pominjao se čak i dolazak Radamela Falkaa, ali je Kraljevski klub na kraju morao da se zadovolji dovođenjem igrača koji će biti druga opcija u špicu.

Izbor je pao na Havijera Ernandeza Čičarita, a španska Marka je prenela da je transfer ugovoren i da će Španci dobiti Meksikanca na pozajmicu. Ovo se može videti kao još jedan poraz glavnog čoveka za transfere Mančester junajteda Eda Vudvorda jer Crveni đavoli nisu uspeli da prodaju špica i barem zarade od njega ovog leta.

Izabrane vesti

Engleska ekipa će za pozajmicu dobiti 2.000.000 evra, a još 17 miliona ako šampioni Evrope odluče da otkupe ugovor napadača. To možda i nije realno jer će Real sledećeg leta verovatno krenuti u novu ofanzivu na Radamela Falkaa, ili nekog drugog napadača svetske klase.

Ipak, može se reći da je Real napravio odličan posao jer je Čičarito dokazani džoker, a sa količinom talenta u veznom redu golovi mu ne ginu. Ovim potezo Meksikanac je pokazao da mu igranje u prvoj postavi ipak nije najbitnije, jer je odbio prelazak u Valensiju, a i Juventus je ostao bez rešenja u napadu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ČičaritoEngleskaEvropaPremijer ligaPrimeraReal MadridŠpanijatransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara